Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Richmond (01.03.2018 20:33): Mně by to až tak nevadilo, pokud ho dávají a za 45 min nebudou dávat reklamy, tak klidně i na to Šlágru :)). Na českou ligu se rád kouknu i v TV.

Plus,

Ronaldinho na adresu Harryho Kanea: "Harry Kane byl do této doby skvělý hráč, v této sezóně však pokročil na ještě vyšší úroveň"

"Nyní je na takové úrovni, že by ho chtěl do týmu každý. Mohl by jít do jakéhokoliv týmu v Evropě"

"Barcelona, Real Madrid, Manchester City, nezáleží na tom, jak je tým silný, Kane je nyní jedním z těch malá hráčů na světě, který kdyby chtěl přestoupit, měl by zaručené místo u kteréhokoliv týmu na světě"


Já vím to říkal :).
@Drolin (01.03.2018 20:25): asi bych se připojil k těm diskutérům, protože než na to koukat na stanici strýčka jedličky televizního vysílání, tak radši nic :) Uvidíme, jak to bude s tím podezřelým majítelem CEFC :)
@Richmond (01.03.2018 20:19): Zavazujeme se fotbal vysilat na neplacenem kanalu a nabizime vice penez pro fotbal nez Pragosport v soucasne nabidce.

+1

Imho fotbal má v ČR příšerný marketing a stále změny, přesměrování mimo neplacené kanály a další věci (další rok se má zkrátit přestávka a hrát v největší zimě?) tomu všemu jen ubližují. A ani v Praze nestojí národní stadion (škoda, že nevznikl ten na Maninách).
@Jab (27.02.2018 18:27): já vím :D, jen mi to přišlo dobrý, že tu zmiňuješ člověka, kterej mě trénoval, tak jsem jen chtěl dát vědět :D. S mojim tátou tenkrát rozepisovali útkání v obyváku :D
@ugraugra (27.02.2018 10:11): Ti novináři jsou ale lišáci, to se musí nechat :)))

Henry akorát řekl, že trénovat Arsenal je jeho sen, ale že teď má práci u Belgického národního týmu.

"Interested? Yes. Who wouldn't be?
"But I can't talk about it because of the respect that I have for the man in charge still, and my job that I'm doing with Belgium right now."

Ale byl by lepší než Wenger, to je pravda. Ale to by byl asi každý s licencí...
Arséne Wenger se podle zpráv z Anglie blíží ke svému odchodu z Arsenalu, kde by ho mohl nahradit bývalý kanonýr londýnského mužstva Thierry Henry. Bývalý francouzský reprezentant údajně již měl dokonce s Gunners vést jednání.

Neeeeeeee, Wenger to je kamarád, Wengera má každý (kromě fanoušků Arsenalu) rád !
@musa (26.02.2018 17:43): Dvojka Howard/Mrazek byla do platovyho stropu neumerne draha, nevim jestli tam maj nekoho v organizaci, kazdopadne cekam, ze Francouze nekdo zkusi na try-out, kde se porve o misto dvojky.
@Richmond (26.02.2018 10:24): A to se tam jeste na konci muj oblibenec Gino Odjick pokousi trenerovi soupere Miku Keenanovi hokejkou vypichnout oko. Joo to byly casy.

@musa (26.02.2018 10:25): Detroit za nej dostal volby ve 3. a 4. kole draftu, coz mozna z pohledu zvenci neni nic extra, ale Mrazkovi konci smlouva a dalsi by u nich urcite nedostal, takze se jim to rozhodne vyplati.

@Drolin (26.02.2018 10:05): Je prisernej, s nim v sestave AS nevyhralo jedinej zapas a taky je to prej peknej zmrd i na velmi nizky pomery profesionalnich fotbalistu, takze je mimo partu, ale AS potrebuje predevsim vyrazit trenera, EDF je fail.
@90210 (25.02.2018 23:47): já vím, proč ho vytrejdovali, je jasné, že jeden ze tří brankářů po sezoně odejde a právě Mrázkovi končí smlouva, navíc bere podstatně víc než druzí dva. Ukáže se, jestli se tenhle trejd Detroitu vyplatí.
Inak ešte k včerajšiemu víťazstvu Ruska v hokejovom turnaji - ono je vlastne celkom vtipné, že sa ako samostatná krajina prvýkrát dočkali zlata na olympijských hrách - až na to že sa ho vlastne stále nedočkali, keďže včerajšia výhra sa nebude oficiálne počítať do medailovej bilancie Ruska. :) Z toho žiadny veľký príbeh na sfilmovanie nebude :(
@Richmond (25.02.2018 20:26): Co kdy udelal prasackyho? Plekanec aka turtleneck je typickej ceskej softie.

https://youtu.be/0fy3GywQ6rk

Tady mas ukazku hokeje, jak ho mam rad. Sergio Momesso nejdriv zkousi Joey Kocurovi preseknout nohy, aby nasledne Shawn Antonski loktem sejmul Jay Wellse do bezvedomi a nasledne regulerne zmlatil Craiga MacTavishe, ktery ho chtel ztrestat. Old time hockey!

Plekanec se v kariere tak maximalne postuchoval se Subbanem v treninku.

@musa (25.02.2018 18:58): Mrazek ma letos po lonsky mizerii slusnou sezonu, Flyers ho od Red Pigs vytrejdovali,protoze se jim zranila jednicka. Po sezone cekam, ze podepise jinde.
Vtipné, Spurs hrají poslední sezony o tituly a prohání Juve v CHL, naopak Arsenal se snaží ukopat EL :)).

Londýn je bílý.
I tahle sociální trofej tedy nic. Snad bude mít alespoň koule a obětuje definitivně PL při snaze uzmout vítězství v Evropské lize.
@rikuhahl (25.02.2018 18:09): snad si ještě 1-2 další sezóny odehraje. Až dneska jsem si všiml, že Mrázek je ve Flayers. No až se jim uzdraví gólmani, bude to zajímavá situace, i když Mrázkovi konci po sezoně smlouva, pokud se nepletu.
Plekanec do Toronta, no asi to nemohlo dopadnout pikantnějc, ale snad mu fanoušci odpustěj, když za to nemůže. Škoda, přál jsem mu, aby dojel kariéru v Montrealu.
Kane je blázen, 36 zápasů, 35 branek. Nejlepší útočník současnosti.

Plus Spurs v PL bez prohry od 16.12.2017.
@Shoggot (25.02.2018 14:50): Já vim, ale řikám si jestli to má vůbec cenu za takových podmínek, nevim jak silnou mají pozici ve vyjednávání o právech, ale i MOV by se měl zamyslet jestli zrovna Olympiáda bude taky jen o tom kdo dá víc, když se pořád chvástají tou myšlenkou spojovat a ne za každou cenu jen vítězit. Ale co, jako všechno je to zase jen o penězích....



@rikuhahl (25.02.2018 14:54): Podstatný jo, jen ne zlatou jízdu Ledecké, chápu že se to nečekalo, ale mě ta omáčka nejen kolem hokeje prostě chyběla. Jsem zvědavej jak budeš spokojen na letní, kde je těch sportů a našich mnohem víc...
@mvp23 (25.02.2018 12:36): Ano, Jabovy životní orientace jsou pravděpodobně obecně vyhraněné dost zajímavými směry. Ale co taky chtít po „historikovi”, kterého absolutně nezajímají fakta a místo nich pouze šíří „názor”... ;c)

@Adieu (25.02.2018 13:35): Tebe jsem zde dosud nezaregistroval, přijdeš mi ale jako jeden z typických slovutných bojovníků na iDnes diskuzích. Jinými slovy, jako Jabův odraz v zrcadle. Nevím, kolik ti je, nicméně mluvit o stockholmském syndromu v souvislosti s životem za socíku mi přijde hodně mimo. Možná se budeš divit, ale i přes dráty na hranicích jsem se cítil mnohem svobodněji, než dnes. Vězení totiž mívá různé podoby.

@Zx Atari 500 (25.02.2018 14:14): Naprostý souhlas. Taky jsem je letos sledoval jen okrajově a celé mi to přišlo studené, jako psí čumák. Tak alespoň díky za nějaké ty úspěchy našich sportovců.
@Can (25.02.2018 14:42): Mně to naopak plně dostačovalo. Dávali všechno podstatný. Večer opakování toho nejdůležitějšího, ráno od 4 občas nějaký důležitý věci. Za mě spokojenost a ideální časy, když už to neni v Americe, kde by byly časy ještě lepší.
@Can (25.02.2018 14:42): Tak mělo to být mnohem horší, podařilo se jim ještě s Discovery Communications domluvit, že můžou odvysílat skoro dvojnásobný počet hodin než bylo původně.
@Zx Atari 500 (25.02.2018 14:14): Ten čas je určitě problém, ale nejvíc mi vadí, že na ČT k tomu nemají žádné studio, nic kde by měli přestávkový program, to taky tvoří tu atmosféru okolo a samozřejmě, že spoustu přímích přenosů ani nedávali. Nevim jestli by nebylo lepší aby se ty veřejno právní televize domluvily a na takovou osekanou olympiádu vůbec práva nekupovaly, na letní to bude znát daleko víc.
Toz konec her.Moc jsem toho nevidel,ale z toho co jo,tak to hodnotim dost neutralne. Mi to prislo cele nejake bez atmosfery. A priste zase Asie...