Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Drolin (22.04.2017 23:22): Náhodou, Özil má letos fenomenální statistiky - 11 gólů + 9 asistencí (7+6 BPL, zbytek CHL), a to hraje v zápase tak pět minut, zbytek o něm ani nevíš. Si vezmi kdyby hrál celý zápas na plno, to by lámal rekordy, prostě génius <3
@90210 (22.04.2017 21:46): Ano, proto dnes - a i v týmu sezony - je většina Angličanů :)).

Liga je skvělá, to jen ty si neviděl žádný zápas poslední roky spíše. A mě stačilo pár zápasů z Itálie jako AC x Inter... bez atmosféry, bez nasazení. Naopak i Hull s Boro je jízda.
@ugraugra (22.04.2017 20:44): Klasická smůla ve velkém zápasu :).

První branka přímák, druhá penalta a třetí náhodný odraz... a čtvrtá životní rána Matiče. Spurs o třídu lepší tým, krásné branky Kane a Alliho a Eriksen je vážně génius. Tady se nejde nijak zlobit, ta bojovnost a snaha je vážně pod Pochem úžasná. A Luiz je skvělý, hovado, ale skvělé. A to i Hazard, který hraje své nejlepší zápasy pravidelně proti Spurs.

No a... nehrajeme nudu jako Mourek, ale hraje se dle většiny nezábavnější fotbal široko daleko.
@Coldplaz (21.04.2017 19:35): Columbusu je mi líto, nehráli vůbec špatně, ale Pittburgh je fakt silnej. Holt blbej systém pro prnví kolo. Zatím držím porci 1 zápas na den :) Sice relive, ale neznám výsledek, takže to má pořád to napětí. Dneska ale si dám noční soaré, protože Ottawu si nemůžu nechat ujít! :) Go Sens!
A Jihlava je zpátky v extralize.. Přeju jim to, hlavně se těším na zápasy Kometa : Dukla :-) Vzhůru Brno!!
Wo, Nashville úplne rozprášil Chicago, ktoré všetci považovali za favoritov týchto bojov, a ešte k tomu počas tejto série dostali len 3 góly.
Včerajšia prehra Sharks bola ale neuveriteľnou hanbou, vyhrávali o dva góly a nakoniec jeden dostali 3 minúty pred koncom a v prdĺžení skoro vôbec neútočili na bránu, dohnať túto stratu a vyhrať dva zúpasy bude ťažké.
Stále sa viac začínam obávať že Pittsburgh vyhrá znovu, v lige je niekoľko dobrých tímov, ale žiadny z nich nemá tak rýchly a nebezpečný útok ak oni s Crosbym. Mallinom, a Kesselom. A ešte k tomu dvoch spoľahlivých brankárov, ak sa Washingtonu nepodarí ich zastaviť v druhom kole tak majú postup do finále takmer istý.
@Richmond (21.04.2017 19:02): Asi takhle. Madridy (Španěláky obecně) rád nemám. Monacu bych to přál za jejich atraktivní styl hry (mají nejvíce nastřílených branek v celé Evropě) + sympaťák Falcao jako kapitán. Kdyby se do finále na jejich úkor probojoval Juventus, tak to budu přát hlavně Buffonovi.
Co říkáte na ten twist v kauze útoku na autobus BVB? Nakonec to vypadá na nějakého ruskýho debila, co chtěl vydělat na poklesu akcí, když zraní hodně fotbalistů. To je fakt hnutý.
Ajax - United by bylo parádní finále. LM snad urve jeden z dvojice Juve - Monaco.
Glory glory Man United, včera jsme si povodili Anderlecht. Dali jsme jim naději a pak čau.

A navíc vypadli turci, takže paráda. Jsem zvědavej na los. Losuje se dneska, ne?
@ugraugra (20.04.2017 16:21): Karma.

Aneb když se snažil zranit Harryho :)).

@90210 (20.04.2017 16:37): Proč se tu nebavíte o KHL a Švédské lize? Ale jen o trapné NHL, kterou lze sledovat jen v půlce noci.

PL je o světelná léta dále než jakákoliv jiná soutěž, Evropa je sekundární - je jasné že při obtížnosti PL nezbudou šanci na CHL konec.
Docela zvláštní výběr.

Viděl bych to spíše na De Gea - Alonso, Alder, Verts, Walker - Kante - Alexis, Alli, Hazard - Lukaku, Kane (Lloris, Luiz, Wanyama, De Bruyne, Mané, Ibra).

Plus by tam měl být Sigurdsson, Rose, Moses a van Dijk někde.
Tak dnes Flames definitívne vypadli čo má neprekvapuje lebo zo západných tímov sú rozhodne najslabší. Washington vyrovnal v ďalšom tesnom zápase a Ottawa má postup na dosah.

@rikuhahl (20.04.2017 10:25): No hej, hlavne že Couture a Pavelski dali po dva góly a Pavelski aj viacmenej rozhodol ten zápas keď prvý gól dal po 15 sekundách.
@Všivák (20.04.2017 08:39): S tim souhlasim, ale jedna nedůležitá nahrávka za rozhodnutýho stavu by neměla vést k tomu, aby se to pak objevilo v titulku článku o NHL. Je to nešvar českých médií, kdy sebemenší úspěch českýho sportovce je důležitější než výkon zahraničního hráče. U NHL je to nejmarkantnější a teď ještě víc než kdy předtím jak se postupně NHL "zbavuje" českých hráčů. Nejhorší to je, když dá nějaký "řadový" cizí hráč např. hattrick, ale v titulku je něco ve smyslu Jágr pomohl Floridě k bodu apod. Jedině pokud dá hvězda typu Crosbyho, Ovečkina, Kanea apod nějaký body tak maj šanci se v českém titulku objevit.