Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Jejda, geniálně vykalkulované tótnhemské teorie o zisku titulu se rozplynuly. Kdo by to byl čekal, že?
Ten pocit, kdy musite spolehat na LVG a jeho filozofii a doufat, ze MU nepredvedou takove hovno jako posledni 3 sezony a vyhrajou nad Lestrem, aby byla jeste mala nadeje na titul :P Evans s Fletcherem to dnes dobre odbranili ;)
Jaj, dominance a nejlepší tým v Evropě. Takto se mi to líbí :)). Kane a Alli úžasní, Alderwield hráč sezony v PL.

Titul je u Spurs, tragédi a diveři z Lestru se sesypou již proti Labutím.

@90210 (18.04.2016 22:05): No pokud nesleduješ PL tak nemáš ten kontext :). Leicester hraje tužku, jen řeznickým stylem a připískáváním rozhodčích (Huth a Morgan na CB a jejich styl rukou v obličejích) a kupou štestí mají až nereálné množství bodů.
@strougy (17.04.2016 18:05): Tak ta sezone by byla pametihodna i v pripade vyhry Spurs, kteri by titul vyhrali podruhy v historii s tim, ze naposledny to bylo snad jeste za Churchilla. Drolin s nimi tady ale prudi tolik, ze nezbyva nez vzkazat Forza Liecester.;)
No pohádka :D

Tým plný diverů, řezníků a nekopů. Plus Mahrez a Okazaki. Kupa štestí a řada 1:0 nudných zápasů.
Tvl fakt tragédi. Místo aby je vyklepli 4:0, tak nabídnou svou laxností soupeři vyrovnání z ničeho. #wengerout
Ono je to v podstatě i trochu fuk, jelikož i v případě, že Spurs vyhrajou titul, tak se na tuhle sezónu bude vždy vzpomínat jen v souvislosti s Leicesterem. Titul v rámci ligy dlouhodobě nadprůměrného týmu by nikoho mimo jeho fanoušků neoslnil a rychle by se na to zapomnělo, naopak příběh Leicesteru se bez ohledu na konečný výsledek bude vyprávět ještě za spoustu let...
No co jsem tak četl tak to prý rozhodčí ku*vil na obě strany stejně a jediná správná věc bylo vyloučení Vardyho. Prostě klasický match PL :D
Zdejší drůbež neunáší :-D Tak neobjektivního a zaslepeného fanouška slípek snad ani eurofotbal.cz nepamatuje. A že tam jsou řádní borci.
Viděl jsem po dlouhé době poločas MU - Villa a ne. Nedá se na to koukat. Do konce sezony už na to seru, snad toho šaška vyhodí a přijde aspon ten Mou.
Nikdo z nás se nedožije chvíle , že by český klub vyhrál nějaký evropský pohár. NIKDO ! Ale kurva aspoň to semifinále bych ještě jednou chtěl prožít. :) Takže Křéťo přestaň kupovat elektrárny, doly a jiný kraviny a investuj ty prachy radši do Spartičky ! Ať nemusej ve čtvrfinále EL nastupovat v základní sestavě lidi z béčka.
You'll Never Walk Alone!!! Mazec!!!

A Spartička nakonec docela sympaticky. Na klub z český kotliny hodně dobrý.
@rikuhahl (14.04.2016 12:48): Tohle je imo lepší přehled. I když Sparta už neudělá ani bod ( momentálně už prohrává 0:1), tak po odečtení sezóny 11/12 Švýcaři ztratí 6.000 a my 5.250, v současným stavu by tak ČR na startu nové sezóny ztrácela na Švýcarsko 0,1 bodu, jestli dobře počítám ? Pokuď by Sparta ale přeci jen nějakej bod udělala , tak by je ČR mohla přeskočit , ne ? Ale máš pravdu, že by nasazení do LM platilo až následující sezónu.
@Neelixx (13.04.2016 23:18): Myslím, že se trochu pleteš. Sparta by musela vyhrát dneska a pak ještě udělat pár bodíků v semifinále. Na Švýcary aktuálně chybí 0,850 bodů, to znamená, že by Sparta musela udělat jěště 2 výhry (+ 1 bod je za postup do semifinále) = 5 bodů od Sparty, který by se ale dělili 5 (počet našich týmů v pohárech) = 1 bod, který by nás dostal před Švýcary :) Navíc i kdyby se tak stalo, tak toto nasazení by platilo až pro sezónu příští (respektive příští mistr by šel přímo do LM 2017-18). Takže jestli víte, že Plzeň příští rok vyhraje ligu, běžte si včas vsadit ;)

Pravděpodobnější, že by se ČR mohla dostat na 12. případně 11. příčku je spíš, že se to podaří vybojovat v přístí pohárové sezóně, Švýcaři a hlavně Nizozemci odečítají nějaký ten bodík navíc, takže při slušné pohárové formě, by se mělo podařit aspoň jednoho z nich přeskočit a mistr 2017-18 by pak měl LM.

Snad jsem to napsal srozumitelně, jinak více zde: Evropské poháry a koeficienty

Pro zajímavost: tahle pohárová sezóna je co se týče koeficientu za posledních 5 let až třetí nejlepší, a to přitom měla ČR 3 týmy ve skupinách (dřív se body dělily 4, ne 5, takže to pak líp naskakuje).
@Cobot (14.04.2016 12:25): Je pravdou, že Sparta hrá momentálne atraktivnejší futbal, titulov má však dosť :) Ale ako tím mi vôbec nevadí. Na druhú stranu sa vôbec nemusíš báť, že by dnes Plzni pomohla :D
@M.a.t.t. (14.04.2016 12:16): Módní trendy jsem nikdy nesledoval...

Plzeň (A.K.A: Sparta B): hrála dva roky moc pěknej fotbal. Bylo to fajn a hezky se na to koukalo. V pohárech jsem jí určitě jako českýmu týmu fandil. Dneska je stejně nezajímavej klub jako bejval před Vrbou a těma skvělejma sezónama. Výkonově upadá, navoněný princezny, podivně režírované zápasy a fanoušci co fanděj jen když se daří. A k tomu ta jejich *ůrákova princezna.... Bych blil... :D
@Neelixx (13.04.2016 23:18): Premier League má s Anglií společné jen to, že se v Anglii hraje, ale anglická liga to už dávno není.

Postup přes Villareal by byl super, ale je fakt, že přihrát LM Plísni tomu dává hořkou pachuť. No uvidíme. nebudu říkat, že na to Sparta nemá. To se říkalo už před Krasnodarem. Tak třeba bude další "zázrak".
@Neelixx (13.04.2016 23:18): Pretože španielska liga je výsledkovo nudná a je to iba o Barcelone a Reale Madrid. Reálne tieto dva celky môže ohroziť málokto a ak sa aj niekomu podarí ich preskočiť ďalšie roky znova patria tejto dvojici.
Taky nevím proč se tu řeší pořád jen anglická liga, proč se lidé nebaví například o lize španělské, která je bezkonkurenčně nejlepší na světě ?

@M.a.t.t. (13.04.2016 14:08): Jestli Sparta v odvetě porazí Villareal, tak ČR přeskočí v koeficientu Švýcarsko. Bude na 12. místě a to znamená přímý postup mistra čili bohužel Viktorky Plzeň do LM. :( Tohle znevýhodnění týmů v domácí lize, který hrajou poháry mi vadí a je to pravidelný folklór.
@M.a.t.t. (13.04.2016 14:08): Tak o tom se nelze bavit, liga prakticky rozhodnutá. Nic zajímavé. EL je bud a nebo, takže také o ničem :).

@GodOfTheSick (13.04.2016 13:47): Titul v dohlednu je, přečti si tamten článek. Možná právě to vycouvání z EL se ukáže jako rozhodující v posledních kolech. CHL jsou peníze a hlavně prestiž, to je více než co jiné k udržení nejlepších hráčů a ke koupi konkurenčních hráčů (třeba z UTD Mensaha).
@mvp23 (13.04.2016 14:06): Presne. Sparta momentálne robí dobré meno českému futbalu, na budúcu sezónu s k nej pridá Plzeň a ľudia tu riešia nejakú Premier League. Nemáte národné cítenie! :)
@Drolin (13.04.2016 12:38): A k čemu vám je PL, když titul je v nedohlednu a záchrana je jistá? Od toho skandálního vypuštění EL Tottenhem nestáhl na titul ani bod. Naopak ztráta se navýšila z 5 bodů na 7. Jinak na CHL bacha, to je mnohem náročnější soutěž než EL, tak by možná bylo dobré ji vypustit hned na začátku, aby vás pak ve skupině nevyřadila třeba Plzeň. To by byla ostuda!
@ugraugra (13.04.2016 13:14): U HK je více jak nereálně že by odešel, to ale u všech potřebných A hráčů. Je sranda si myslet, že by šel do všech horších týmů - to by vážně musel být jen Bayern nebo Real, a to minimálně za 70m. Nevidím ani jeden důvod proč by šel do MU, to by tam musel odejít jedině Poch.

@M.a.t.t. (13.04.2016 13:14): To ale v dlouhodobém kontextu není důležité, to je důležité jen pro fanoušky Spurs, vše zavisí na CHL. A ta zde skoro jistě bude. Je tedy jedno zda bude titul nyní, další sezónu nebo až tu další. Nicméně je více jak pravděpodobné že bude. Přečti si nějaké hlubší anylýzy ke Spurs.
@Drolin (13.04.2016 13:11): Prekrúcaš moje vyjadrenie a dobre, že mi nekladieš do úst niečo, čo som nepovedal. A ešte do toho neustále pletieš United, ktorí ti asi musia strašne ležať v žalúdku, ale to chápem. Nevyhrať nad nimi doma tak dlhú dobu až do zatiaľ posledného zápasu - tiež by som škrípal zubami :P Čo ti mám k tomu napísať? Asi len to, čo predtým - počkajme si, či či sa im vydarí titul už v tejto sezóne, alebo nie. A potom sa môžeme ďalej baviť ;)
Titul letos vyhraje Lestr a v létě vám Hurikána vykoupí nějaký větší tým, načež kombinace Mou-MU, Pepek-City a Conte-Chelsea vás pošle zpátky tam, kam patříte. Na 5. místo, jeden bod za Arsenalem.