Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

DH sraz 2024

It’s dangerous to play alone... take this offer!

"Čas běží jako voda, a přestože ikony vašich oblíbených uživatelů zůstávají neměnné, v jejich životě se toho určitě od posledního srazu událo nemálo." 

Tak přesně těmito slovy jsme vás nedávno oslovili, abychom zjistili, jak si představujete DH Sraz. A byli jsme srdečně potěšeni množstvím reakcí (a hlavně vyplněných formulářů), které jsme získali. A protože čas opravdu běží jak o závod, dnes se s vámi podělíme o to, jak jsme se získanými informacemi naložili.

Bez velkých vytáček začnu nejdůležitější zprávou: 

SRAZ BUDE


a odehraje se ve dnech 7. až 9. června/júna v malebné vesničce Mladeč. Ta se nachází v Olomouckém kraji, asi 4 km od Litovle a 20 km od Olomouce, takže je dobře dostupná také veřejnou dopravou ze všech velkých měst ČR i blízkého zahraničí.

Ubytováni budeme v přestavěném rodinném domě "Pod Jeskyněmi". Ten disponuje 4 ložnicemi s celkem 18 lůžky, což také omezuje počet účastníků (v případě zájmu je nedaleko penzion, či chata, což můžou být alternativy pro rodiny s dětmi, které by se srazu chtěly alespoň částečně zúčastnit). Jak místo vypadá si můžete prohlédnout na přiložených fotografiích.



Stravování je si zajistíme sami, v plánu jsou prozatím 2x snídaně (So, Ne) a 2x večeře (Pá, So). V případě hezkého počasí můžeme využít zahradní gril. Sobotní oběd dle dohody účastníků s přihlédnutím k zamýšleným aktivitám. Možností je pak využít některou z blízkých restaurací, nebo je využít na nedělní oběd. Což by mohla být pěkná tečka za srazem. V případě zájmu účastníků také můžeme zařídit sud piva/kofoly. Vaše preference pak budou zaneseny do tabulky, k níž dostanete přístup po přihlášení se na sraz. Stejně tak do ní prosím uveďte případné alergie abychom s nimi počítali při vytváření jídelníčku.

Předpokládaná cena se bude pohybovat mezi 1500-2500 Kč dle počtu účastníků (pro zahraniční účastníky je po domluvě možnost uhradit částku i v Eurech). V ní nejsou započítány obědy ani vstupenky, pokud se rozhodneme využít blízkost jeskyní, Litovle či hradu Bouzov.





Hlaste se prosím do DH pošty či Lauroně. Do zprávy prosím pošlete svou e-mailovou adresu, na kterou Vám nasdílíme tabulku, která bude obsahovat podrobnosti k platbě a seznam přihlášených. Přihláška je považována za potvrzenou až po uhrazení zálohy 1200,- Kč a v případě zájmu převyšující kapacitu ubytování rozhoduje čas, kdy byla záloha uhrazena. Proto s ní neotálejte. Uzávěrka přihlášek je pak 30. dubna!

Program

Jak jsem již nastínil, v blízkosti se nachází známé Mladečské jeskyně, ale také Litovel, hrad Bouzov či Loštice, kde se nachází muzeum Olomouckých tvarůžků.

Někteří z vás v dotazníku projevili ochotu připravit kvíz, či jinou zajímavou aktivitu. Zdá se, že bude i soutěž o ceny a samozřejmě se najde i prostor pro milovníky deskových her, příp. můžeme využít stolní fotbálek. Program pak budeme postupně dolaďovat spolu s přihlášenými účastníky.


V případě jakýchkoliv otázek se neváhejte ptát, jak pod článkem, tak do DH pošty.

Věříme v hojnou účast a těšíme se na vás!

Laurona & Kunick

Diskuze ke článku

@Kwoky (21.04.2024 22:26): Covid tradici přetrhal. Věřím, že pokud se udrží mít srazy každoročně, přidají se i nové tváře - proto musí mít letošní sraz reprezentativní fotodokumentaci, aby věděli do čeho případně jdou.
Přihlásil jsem se na sraz "na poslední chvíli" a koukám, že jedou jen samé známé tváře. Nováčci se bojí?
@Jumas: @RomcaT: Z Moravy do Klatov to není zase taková hrůza. Sám to jezdívám několikrát do roka (za tři týdny asi zase pojedu) a dá se to přežít. Znám i horší a delší cesty. A je to pro vás šance zabrouzdat i na ne tolik známá místa ;-)
@RomcaT (26.03.2024 08:31):  na mapy.cz mi to našlo z Klatov do Mladče cestu za cca 4 hodiny. Je jasné, že může být někde kolona a strávíte tak v autě mnohem víc času..chápu, že je to pro vás daleko. Já bych těch 5 hodin asi dala protože strašně ráda si na víkend odpočinu od dětí :D

@Garion (26.03.2024 12:08): škoda :/
Ackoliv jsem puvodne indikoval, ze pojedu, uz ted vim, ze to ze zdravotnich duvodu nepujde. Kazdopadne si to uzijte :)
Navazuji na Jumase, moc to s námi nevidím. Trávit víkend minimálně 10 hodin v autě.... už kvůli vzdálenosti neberu v úvahu, že by s námi jeli děti a protože je budem muset nechat hlídat tak zas nepadá v úvahu, že bychom odjeli už ve čtvrtek a vrátili se domů až v pondělí. Zkusíme doma pošpekulovat, ale za mě to opravdu vidím černě. Škoda, těšili jsme se.
Ještě je čas, ale budu vyrážet odhadem kolem páté z Ltm, takže na šestku můžu nabrat nějakého teho Pražáka a cca na osmičku jsme na místě...
@Jumas (20.03.2024 13:00): Zpátky můžeš se zastávkou a přespáním v Hradci přece :)

Za mě v tuhle chvíli nevím. Ten pátek je snad jediný den v roce, kdy vím, že budu v práci dlouho a nevím, jak a kdy bych mohl do toho jeskynního srazu dorazit. Ještě to nějak pošpekuluju, ale fakt nevim.
@Kunick (20.03.2024 09:40): V Praze by se něco podniknout mohlo, ale ve čtvrtek asi ne. 10. května začíná MS v hokeji a mám lístky na pátek a sobotu. V neděli přes den bysme ale měli mít volno, než pojedem zpátky domů.
Ahoj,

termínu se rád přizpůsobím a lokalita je za mě super a lákavá.

Rovněž pojedu z Brna a mohu 3 odvážlivce vzít se sebou.

Zároveň bych rád přijel se svoji drahou snoubenkou - budeme mít necelé dva měsíce před svatbou, takže poprosím Deimos +1 a pošlu Vám zálohu 2x1200,.

Už teď se těším(e).
Děkuji za ohlasy i prvním přihlášeným. 

@Karasman (19.03.2024 15:32): ..mam pocit, že většinou jsou srazy někde, kdes byl v předchozích letech viz třeba Sloup. kam se chystáte letos? Jako inspirace na příští rok :D

@Jumas (19.03.2024 19:46): Tak můžete vyrazit o den dřív a uděláme menší akci ve čtvrtek v Praze

@Bursoft (20.03.2024 08:18): Super, díky za nabídku. Připiš ji prosím i do sdíleného dokumentu.
Za mě místo i termín super, I'm in ;) Btw. určitě pojedu autem, takže můžu z Brna vzít 3 lidi.
Mně se to termínově nehodí, mám tam 8.6. koncert.
Nicméně mám ho v Tišnově, což je ještě relativně schůdný, je to asi 80 kilometrů nějakejma pseudosilnicema. Znamenalo by to pro mě, že se osmýho v nějaký čas odpojím a pak zas přijedu, ale nevím ještě čas toho koncertu vůbec, to budu vědět klidně týden předem, nebo taky vůbec neproběhne, tudíž se na něj nechci moc vázat.

Takže se pravděpodobně rozhodnu někdy v dubnu na poslední chvíli, ale dávám tomu 75 % :-)
sakra nakonec nejhorší možný termín, ten víkend už něco mám a to jsem byl pro všechny varianty :(
Wow, parádní lokace, když vidím foto budovy Mladečských jeskyní, tak mě právě dochází, že jsem tam naposledy byl někdy před 20+ lety s rodiči. Termín a místo za mě ideální. :)
Domluvím se se ženou, jestli se mi chce, ale zkusím dorazit. Každopádně v okolí Litovele jsem byl vloni na dovolené na kolech a je to tam parádní. A podnikovou tvarůžkovou prodejnu jsme navštívili hned několikrát, to bylo žrádlo... ;-)

Ale teda tři hodiny cesty, tvl to je zase lokace... :D