"Sral bych."
- Karel IV. svým synům
Dohráno podruhé v češtině. Dabing je super a i když není technicky tak na úrovni jako v AJ, kioskové postavy mi byly mnohem příjemnější. Jindra je příliš banální protagonista, RPG konceptem nelze ve scénáři spasit všechno a Kutnohorsko potřebuje silnější strukturu jako questy v Troskách. IMHO se dost nabízí, aby Vetchý celou tu oblast s městem aktivně okupoval a Jindřich s komandem byli štvanci, wanted level by pak dal význam iniciaci do zlodějské guildy. Není to tam a všechno je pak slabší a látané, byť vedlejšáky, které jsem v prvním runu vynechal, hezky překvapí (Magický šíp). Konec hry zvedne set piece obléhání Suchdolu. Za 100% přínos pro hráče považuju worldbuilding (prakticky kamkoli švenkneš kamerou útulná scenérie plná atmošky), postavy (personal favourite: Róza a Žižka, ale kromě Foresta ze Skalice jsou všichni skvělí) a opět bitvy (u Vietcongu a KCD1,2 jsem měl asi nejautentičtější pocit ze singl her být vojákem v boji). Je to vtipné, perfektně napsané a na mě moc schematicky designované, ale kostky z toho jako minulý rok už neseru. Bral jsem to jako poslední hru ze starých časů a hype byl silný.
Zikmundův rage quit nad Čechama nepopsatelný.
- Karel IV. svým synům
Zikmundův rage quit nad Čechama nepopsatelný.