Ubisoft Entertainment Assassin's Creed Unity
+Grafika
+Příběh
+Živé a detailní Paříž apod,
- Špatně udělaný parkour
Pro: Grafika, Detailní Paříž a Versailles (zámek)
Proti: Parkour
Pro: celý úvod, Paříž, rift mise, Élise, cutscény, v základu chytlavá hratelnost, detailní grafika, hromada historických informací pro fajnšmekry (mínus za ty trapné Shaunovy poznámky)
Proti: opět příliš schematický design, krátká kampaň, writing i náplň vedlejších misí, nevyužitý jih města, slabý příběh, pocit polovičatosti - ovládání a především zahozený potenciál co se období týče, nějak jsem z toho tu Francii úplně necítil
Pro: Pěkná grafika, prostředí a interiéry. Občas světlý moment vytvářející hráčovo nadšení. Odkazy na reálnou historii.
Proti: Nevyužitý potenciál. Neudržení kvalit prvních misí po celou dobu hry. Trapný a nezajímavý konec.
Pro: Dechberoucí grafika - především Arno ve filmových scénách, Mise s trhlinami, které nás seznamovaly s historií Paříže, Parkour, Soundtrack, Úchvatné vyobrazení Paříže
Proti: Celkem pomalé načítání, Kooperativní mise, "Omezené" vylepšování dovedností, Nepraktický orlí pohled, Nepropracované vedlejší mise-pouze zabij tohohle, ukradni tohle, Stealth
Pro: Grafika, atmosféra, souboje, interiéry a bláto, řízený seskok, Elisa je slušná redheadka
Proti: Příběh, vedlejší singl. mise, stealth, nedoladěný parkour