@Jumas (02.10.2025 21:13): já sice sáhnu po nové verzi, ale původní hra by pořád měla být hratelná to souhlasím. Mám Doomy, Hexeny a Hereticy na gog. Ty původní hry s datadisky to je snad 20 her dohromady LOL. To rozdávání zdarma bylo spíš asi možné díky Bethesda/Microsoftu. Je to zvláštní, ale vypadá to tak. Oblivion remaster třeba též neměl špatnou cenovku.
Jako dát 30 éček už mi taky přijde trochu dost. Optimum bylo těch 15 za Heretic + Hexen. Jenže oni asi ví, že se nikdy neprodá tolik kusů Blooda a věřím, že byť je to v podstatě "blbý update", tak to dalo asi dost práce. Psal to jejich salesak na mysteriózní platformě X.
@Tarhiel (02.10.2025 23:25): jako mohli updatovat ten původní remaster a říct si za to těch 10 éček. To by mi též dávalo větší smysl.
Osobně jsem si třeba ještě nekoupil expanzi k Ion Fury, která mi přijde předražená. Jenže na druhou stranu věřím, že dělat komplexní levely na eduke32 musí být hromada práce. To samé třeba Selaco.