Za podpory fanoušků se Pankrác vrací již v sedmém díle slavné české adventurní série. I tentokrát před naším hrdinou stojí obtížný úkol, neboť je třeba vyřešit případ s tajemným mimozemským strojem a zachránit svět. Zasazení příběhu na festival Celebritycon pak zaručuje prvky, jež jsou Poldovi typické, tedy parodii kdekoho.
Vzhledově hra následuje předcházející díl, obtížností se však má více přiblížit starším hrám. Důležitou součástí je opět dabing v čele s Luďkem Sobotou v roli Pankráce, kterého na dalších rolích doplní Bohdan Tůma, Valérie Zawadská, Ivana Korolová, Petr Rychlý a další.
Ja plánujem napísať recenziu, ale až po dohraní...čo vzhľadom k tomu, že mi na to v poslednej dobe vôbec nezostáva čas a nechcem celou hrou iba zrýchlene prebehnúť, bude neviem kedy :-D
A čo sa týka tých čiernych pruhov, tak som na to s pomocou kolegu zo Steamu prišiel: hra bola vyrobená pre natívny pomer strán 16:10, natívne rozlíšenie by podľa dostupných údajov malo byť 1920x1200 px. Počul som, že pomer 16:10 je v posledných rokoch znova na vzostupe, tak sa asi v ZS nechali uniesť týmto prúdom.
Pro: dabing, dabing a ještě jednou dabing; grafika a pozadí, celková výtvarná stylizace; herní doba, možnost volby obtížnosti;některé opravdu povedené vtípky; Pankrác a Monika; taková jedna část, kterou prostě nemohu vyzradit, ale je prostě skvělá
Proti: slabší animace a jejich nenavazování; některé horší zvuky a nehrající hudba, pár nedokonale zpracovaných miniher, pravopisné chyby a odchylky v titulcích