Kdyby měl někdo problémy s padáním hry (hra spadne ve stejné chvíli už v menu), stačí na Steamu pod "možnosti spuštění" napsat:
cmd /c "set openssl_ia32cap=:~0x20000000 && %command%"
Je to prý problém u 10. generace Intel procesorů a novějších, který byl prý vyřešen, ale některé hry používající staré OpenSSL můžou padat, prý se to může týkat her používající Unreal Engine verze 4.13 ( Sept 2016 ) do verze 4.21 (Dec 2018 ).
Pokud má někdo problém s vícero hrami a chce to vyřešit definitivně pro všechny, pak je tu ještě možnost popsaná zde .
Btw a teď koukám, že Garret psal to samé do zajímavostí :)... mno tak nic... alespoň kdyby to někdo, stejně jako já, přehlédl, tak to najde i v diskuzi :).
cmd /c "set openssl_ia32cap=:~0x20000000 && %command%"