První řada adventurní série The Wolf Among Us svazkem "Cry Wolf" dospěla ke svému konci. Na nikoho se opět nečeká, k utřídění myšlenek nám jako vždy dopomůže jen letmá rekapitulace hráčových rozhodnutí z předchozích dílů následovaná střemhlavým uvrhnutím do mnohovrstevnatého příběhu situovaného do prostředí městečka Fabletown, jehož obyvatelé jsou začarované pohádkové bytosti.
Tradičně jsou především upřeny zraky na chlapíka v rouše vlčím, Bigbyho Wolfa, přinášejícího nám svůj nezaměnitelný půvab již od pilotního dílu. Epizoda In Sheep's Clothing značně přitvrdila ve scénáři. Ten rozehrál hned několik osudů, které se dnes, ve velkolepém finále, protnou. Předchozí události Fabletownem zatřásly tak silně, že to u jedinců, majících doposud na očích růžové brýle, vyústilo v jejich definitivní sejmutí. S pomocí Bigbyho a jeho přátel jsme se konečně dopátrali pachatelů a příčin onoho zla. Vymýtit jej však bude tvrdý oříšek. A jelikož šerif nechce své blízké vystavovat zbytečnému nebezpečí, pokračuje ve vyšetřování na vlastní pěst s pomyslným terčem na zádech s cílem učinit spravedlnosti za dost tím, že se stane soudcem, porotou i katem.
@Wolverine (02.03.2023 18:06): Radši ať si dají na čas a vše v klidu stihnou, než aby vydávali nějaký nedopeček... :/
Pro: hlavný hrdina, zaujímavé vedľajšie postavy, hudba, grafická štylizácia, atmosféra, úvodné titulky
Proti: krátke, slabší stred, občas čudný scenár, mačkanie Q!