Slavná špiónka Mata Hari se 91 let po své smrti dočkala své vlastní počítačové hry. Díky jejímu šarmu se dostala na nejvyšší místa a hrála na obě strany (Německo a Francie). Ve hře si zkusíte některá její dobrodružství a záleží na vás jak jednotlivé mise dopadnou, hra totiž obsahuje několik alternativních konců. Stejně jako ve skutečnosti budete sbírat tajné dokumenty, odkrývat důležitá tajemství a nakonec bojovat i o vlastní život. Zajímavostí je, že se na hře podíleli i Hal Barwood a Noah Falstein (Indiana Jones and the Fate of Atlantis).
Hra Mata Hari vyšla již 21. 11. 2008 v Německu se zkráceným názvem (bez přídomku "Betrayal is only a Kiss Away"), jejíž velká část vývoje proběhla ještě pod 4HEAD Studios, které se těsně před vydáním hry přejmenovalo právě na Cranberry Production.
mám verzi ze Steamu, win 7, při pokusu a zapnutí hry mi ale vyběhne chybová hláška "Could not initialize DirectX adapter: Invalid call".
Setkali jste se s tím, případně nějaký fix znáte?
Setkali jste se s tím, případně nějaký fix znáte?
Pro: námět, pokus o nelinearitu, akční mezihry
Proti: nevyužití potenciálu, hlavní hrdinka byla v reálu poněkud jiná osoba, stupidní řešení úkolů