Fallout 4 je zasazen do oblasti postapokalyptického Bostonu v bývalých USA. Navštívíte tak nejen zruinované město, ale i přilehlou pustinu. Na začátku si krátce vyzkoušíte, jak vypadala Amerika před jadernou apokalypsou velké války. Mladý manželský pár si poklidně žije v domku na bostonském předměstí, až jim jednoho rána u dveří zazvoní inženýr z Vault-Tecu se zajímavou nabídkou. Tato lokace mimo jiné slouží pro vytvoření vzhledu herní postavy. Dle vybraného vzhledu titul vygeneruje také vzhled potomka hlavního hrdiny/hrdinky.
Na cestách se k vám mohou připojit společníci, kteří z důvodu plynulé hratelnosti nemohou zemřít. Jako první budou k dispozici pes či robotický sluha. Vrací se vylepšený systém V.A.T.S, který dovoluje zapauzovat každý boj a nově lze ho využít jak ve 1st person, tak 3rd person pohledu. K dispozici bude přes 50 různých zbraní, které půjde vylepšit až sedmi sty modifikacemi a totéž zbroje. Váš charakter bude tentokrát plně nadabován. Pustina ožije díky režimu stavby, v němž lze vybudovat objekty, i celé osady, jež bude následně nutné ubránit před bandity a mutanty.
Tak jsem se na DLC zatím vykašlal a už jedu za BOS. Už za ty výhledy ze vzduchu to stojí:)
@Feidias (06.09.2024 22:34): To je jenom libtardí propaganda;)
@Feidias (06.09.2024 22:34): To je jenom libtardí propaganda;)
Pro: Střelba, průzum, modifikace zbraní, stylizace
Proti: Příběh, ovládaní pip,boye, ořezané dialogy, questy