@
Paul (02.12.2019 11:13): Presne tak, jak pises.
@
Neelixx (02.12.2019 09:53): Chapu tyhle vytky. Ja hral 10 dobrych hodin, tzn. v prepoctu je to stovka na hodinu zabavy. V praci si kupuju snidani za tuhle castku. Pro me adekvatni castka (1000 za hru).
Btw. dovolim si trochu se jeste rozvasnit. Pred hranim tyhle hry jsem byl v kine na nenovejsiho Terminatora. Po dohrani jsem si klasicky pripominal epicky a nesmrtelny akcni sceny z prvniho a druhyho dilu. Oba dva miluju uz od detstvi. Prvniho Terminatora jsem videl v mnohem nizsim veku, nez by bylo zdravo, takze to se mnou jde celej zivot. No a v krasnym opojeni po teto hre jsem se poprve podival na serial Chronicles of Sarah Connor.
Ze zacatku bylo zretelne, ze to je beckovy. Misty to pusobilo brakove, nejhure snad na CGI. Ale nevadilo mi to a vlastne jsem hltal kazdej dil. Po prvni serii jsem se uz i divil, ze tech 40 minut utika tak rychle. S postavama jsem se szil a bavilo me to. A najednou konec. Ted v podstate nekolikaty den rozdychavam, ze je po vsem. Jsou jen dve serie, dalsi se zrusily. Ale dobre tam rozvijeji pribeh, resp. maji na to prostor. I kdyz i scenky jen o utikani a planovani me bavily. Jsou napaditi s vecma ohledne Terminatoru, postavu jmenem "Cameron" jsem si vlastne dost oblibil. Nektery veci jsou k hlubsimu zamysleni a nektery zapletky jsou ve skutecnosti velice dobry.