Firewalker Pack je třetí větší stahovatelný přídavek pro akční sci-fi RPG Mass Effect 2, nabízený zdarma ke stažení v rámci projektu Cerberus Network, který hráčům nabízel několik neplacených DLC. Přináší pět nových misí s obrněným vznášedlem Hammerhead v hlavní roli.
Výzkumný projekt Cerbera s krycím názvem Firewalker potkalo nějaké neštěstí a výzkumná loď MSV Rosalia přestala odpovídat. Cerberus tedy vysílá Sheparda a jeho posádku zjistit, co se stalo a pokud možno zabezpečit veškerý výzkumný materiál. Zvýšená gethská aktivita v oblasti dává tušit, že tato mise nebude zrovna procházkou růžovým sadem.
Hammerhead je experimentální důlní vznášedlo s mohutným pancéřováním, vlastním kanónem a možností krátkodobě se vznášet vysoko nad povrchem zemským, jež bude hráč ovládat až na pár výjimek po celou dobu trvání všech pěti misí bez možnosti jeho opuštění. Herní prostředí jednotlivých misí je poměrně variabilní, od zamrzlých plání, přes vulkanickou planetu, až po nebezpečné kyselinové moře.
S makem mě nejdříve líbilo zdolávat ten terén, teď jak hraju podruhé jedničku už uměním skákat a střílet s přiblížením je slušná zábava kdy mám uspokojení že mě soupeř ani neškrábne. Včera jsem zdolal šavlozubce a několik gethů jen tak mimochodem:)) Trošku je nadužito když přiletím do soustavy u Virimiru kde jsou gethské aktivity a dostanu za úkol vymazat gethské základny na 4 planetách v účelně členitém terénu. Závěr trojky na zemi si o mise s makem přímo říkal.
Pro: Zdarma, Hammerhead, dalších pár desítek minut ve fajn vesmíru
Proti: Nulový příběh, tuctový design úrovní, arkádovost, slabá hratelnost