Všiml jsem že agraelus či FlyGunCZ to tak nemá a má pěkně a ostrý obraz a ten filtr tam snad ani nemá.
V nastavení mám vše nastavené na ultra ( co se grafiky a rozlišení obrazu týče ) nevíte co s tím a proč mi to tak dělá ? Jinak ostatní far cry mám v pohodě co se zobrazení týče.
Nepamatuju si že by mi to v minulosti dělalo něco takového ale to jsem měl ještě Windows 7 a ne 10 a taky jsem měl jiný PC ale výkonem to není protože jak říkám ostatní far cry mi tohle nedělají a grafické ovladače mám aktualizované na nejnovější verzi pokud vím.Proč ve far cry 4 mám neostrý obraz a pomalejší načítání textur respektive objektů skrz takový divný filtr ? Vším jsem že agraelus či FlyGunCZ to tak nemá a má pěkně a ostrý obraz a ten filtr tam snad ani nemá.
Pro: prostředí, pro mě obsazování základen a věží, gyrokoptéra, hlavní záporák
Proti: save systém, příběh, hlavní a vedlejší mise, AI nepřátel