@Feidias (19.05.2025 06:27): Stačil mi StarCraft a Submarine Titans. Pro mě to nejsou zrovna lehký hry a do něčeho náročnýho už se pouštět nechci. Ale ten Outlive jsem kdysi marně sháněl. Mám pocit, že tam si i konstruuješ vlastní jednotky.
@Rapier (18.05.2025 18:57): Remastered Collection jsm si koupil a rozehral těž. Je to super! Jen Možná mohli přidat expanzi s pár novými jednotkami. Tenkrát jsem po Nových jednotkach strašně toužil!

@veselykralicek (18.05.2025 19:26): remaster duny 2000 bych chtěl též! Překvapilo mě, že se momentálně vůbec nedá koupit!

@Tulareanus (18.05.2025 19:30): Chápu! Já si to v podstatě myslím taky! Tu sovětskou kampaň si taky někdy dám, ale nakoupil jsem toho moc:). Poslední Submarine Titans za 20 Kč a ještě jsem to ani nespustil.
@Feidias (komentář): K téme dohrania, riešili sme to pred rokom aj v hernej výzve a tam sme sa ako tím zhodli, že v prípade, že rozdiel v kampaniach nie je len kozmetického charakteru (tj. sú rovnaké misie, rovnaký príbeh a priebeh atď, len má hráč inú frakciu), tak treba dohrať všetky kampane. Je to samozrejme na tebe, ako si to zaznačíš, len ponúkam ten pohľad.
A inak bola by to veľmi škoda, nezahrať si kampaň za sovietov, lebo mi prišla ešte zábavnejšia a roztodivnejšia než tá za spojencov. Určite stojí za to zahranie.
Ty jo, já bych za C&C Remastered Collection 2 vraždil. Red Alert 2, Tiberian Sun a nejlíp ještě Duna 2000, to byl splněnej sen. Jako Renaatered Collection byla skvělá a dohrál jsem ji komplet snad za měsíc, ale právě k RA2 a Tiberian Sun mám ten vztah mnohem vřelejší.
@Malignus (18.05.2025 18:16): Zade na svém kanálů snědl citron, protože remaster ještě nebyl oznámen:). Spekulovalo tam, že spolu s Tiberian Sun jediní nedostali podporu steam workshopu, což by mohlo naznačovat remaster. No nezní to moc pravděpodobně, ale vždyť existuje to opět RA které svým způsobem je fanouskovskym remasterem jestli to dobře chápu?
Co se KKND týče tak si hlavně pamatuji, že bylo těžké, ale vypadá pořád obstojně.
Mám chuť zahrát si nějakou raritu, co jsem znal jen z obrázku ve skóre typu Outpost 2:)
@Feidias (komentář): Čau. Co se týče KKND, je to pěkná hra, ale v dnešní době bych už do ní asi nešel. Imperium Glactica je skvělá, do tý určitě jdi. :-) Jinak, co se týče remasteru RA2, k tomu už se tvůrci vyjádřili - nikdy nebude. Kódy k němu nemají - jedině, že by je někdo získal reverzním inženýrstvím a majitel práv se k tomu moc dobře nestaví. Škoda, ta hra remaster potřebuje a zaslouží. Taky bych hned do toho šel. :-(
@Morte (26.09.2017 18:23): Je to solidní hukot. Dle vyjádření moderů/vývojářů je obtížnost "easy" stejná jako nejtěžší obtížnost v Yuri revenge. Odpočinkové hraní neměli autoři asi v plánu, ale za to pokud někdo hledá výzvu... Díky za tvé dojmy. Docela mě překvapuje, že o této expanzi, která je ve výjoii už léta vůbec nepadla žádná zmínka :)
Podařilo se někomu na Originu to rozchodit v okně nebo aspoň aby fungovalo Alt + Tab?
Hru si připomínám neustále, i když ne hraním, ale skvělým soundtrackem :)
Pane, skvělý komentář.
*vytahuju ze šuplíku dobovou originálku a instaluju kampaň za SSSR