Quantum of Solace je dalším dílem o neohroženém a všemi ženami milovaném agentovi jejího veličenstva, Jamesovi Bondovi. Hra vyšla společně s filmovým zpracováním (hlasový fond jednotlivých postav nabízí své skutečné herecké předobrazy) a jedná se o akční záležitost z pohledu třetí osoby (s možností přepnutí do pohledu první osoby) postavenou na známém enginu Proprietary, který byl použit ve veleúspěšném Call of Duty 4. Děj hry se drží filmové podoby, v některých místech se dokonce dále rozvíjí, přičemž budete mít možnost v myšlenkách hlavního hrdiny nahlédnout také do dílu předešlého - Casina Royale.
Samotná hra ve svých patnácti kapitolách nabízí bohaté akční vyžití, zběsilé honičky, střelbu z různých typů zbraní (Walter P99, samopal, sniperka), prvky stealth akce, boj z blízka nebo systém krytí podobný tomu z Gears of War. Během hraní narazíte také na minihry, jejichž náplní bude hackování PC nebo dekódování elektronických zámků. Jednotlivé kapitoly jsou zde rozděleny briefingy, ve kterých je pokaždé nastíněna situace a cíle mise.
Ve hře se nachází multiplayer pro 12 hráčů (po internetu i lokální síti) v několika módech - Bond Versus, Golden Gun nebo Classic. Během těchto klání získáváte kredity na vylepšování své postavy (odolnost) a jejího zbrojního arzenálu (zaměřovač).
Joo, ten soundtrack je boží. Koukám na lastko, že je to moje 11. nejposlouchanější album of all time https://www.last.fm/user/Sasakr/library/albums?date_preset=ALL :-)
Zasekávání jsem neměl, nedělá to nějakej jinej proces jedoucí na stejným jádře procesoru?
ViRus
Jumas
Všivák
popkec
campbell
Pro: James Bond, prostředí, zbraně, krycí systém, dabing, hudba
Proti: délka, protivníci, koridor