Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1. oficiální DH sraz (část 4. - gameplay info)

Finální informace k blížícímu se srazu.

Do prvního oficiálního setkání členů tohoto webu (26. - 28. srpna, Malenovice u Zlína) zbývá už necelý týden, a tak nezbývá než přinést poslední užitečné informace pro jeho účastníky rozdělené do několika základních bodů.

Kdy, kudy a kam přijet?
Dorazit je možno: od poledne pátku 26. srpna
Kam a kudy:

Autem:Zlín - Malenovice, Švermova 1133 (DH parkoviště u bývalé hasičárny, odtud cca 5 minut pěšky dle mapy a cedulí na místě). Pokud již nebude zbývat parkovací místo, bude nutné zaparkovat někde blíže centru Malenovic.

Vlakem:Vysednout v Otrokovicích, hned u nádraží přesednout na trolejbus linky 1, 2 či 6 (v automatu si kupte jízdenku za 9Kč) a dorazit na zastávku Malenovice - křižovatka (cca 14 minut), popřípadě vlakem vysednout na zastávce Zlín - Malenovice. Dále pěšky na hlavní křižovatce jižně po ulici Masarykova, dle přiložené mapky.

Přes Zlín:Pokud se ocitnete ve Zlíně, nejtěžším úkolem bude dostat se z vlakového/autobusového nádraží (jsou hned vedle sebe) na MHD zastávku Náměstí práce - dle této mapky (v automatu si kupte jízdenku za 9Kč). Dále nasednete na trolejbus linky 1, 2, 6 či 10 a cestujte na zastávku Malenovice - křižovatka (cca 13 minut). Dále pěšky na hlavní křižovatce jižně po ulici Masarykova, dle přiložené mapky.

Dobrým orientačním bodem při cestě Malenovicemi je zdejší hrad, nedaleko kterého se nachází DH chata.

Při jakémkoliv problému nás kontaktujte na telefonech, které všem účastníkům včas pošleme DH poštou.

globální pohled - klikněte pro detail mapy
detail Malenovic - klikněte pro detail mapy
Program:
Pátek:cca 20:00 - Oficiální zahájení
21:00 - DH táborák s opékáním (v případě příznivého počasí)

Sobota:13:00 - odjezd do Zlína
13:30 - Lasergame (o hodnotné ceny)
15:00 - oběd a návrat na chatu
18:30 - herní DH kvíz (o hodnotné ceny)
20:30 - praktická ukázka DH 2.0 (předvádí: Memphis, nevěřícně kroutí hlavou: MCZ)
22:00 - DH táborák s opékáním (v případě, že nevyjde v pátek)

Neděle:cca do 12h - balení a odjezd

Program není nikterak závazný a aktivity povinné, každý se zabaví jak a s kým uzná za vhodné. Jedinou výjimkou je sobotní odjezd do Zlína, kam pojedeme společně a chata bude v tomto čase uzamčena (přibližně 13 - 17h). Prosíme ty, kteří chtějí dorazit až v sobotu, aby na to brali ohled a přijeli dříve.

Co určitě s sebou:- spacák
- sportovní oblečení (stačí triko + kraťasy) a obuv (Lasergame)
- nějaké to jídlo
- peníze

Co se hodí:- libovolné deskové a karetní hry (poker kufřík máme)
- libovolné hudební nástroje
- foťák (pokud někdo rád fotí a chtěl by udělat oficiální fotodokumentaci, ozvěte se)

Co nebrat:- tvrdé drogy
- zbraně
- vyhrocené spory z diskuzí

Závěrem poznámka k hernímu DH kvízu:V sobotu odpoledne bychom rádi uspořádali menší kvíz herních znalostí o hodnotné ceny (nějaká ta hra, herní předměty, dh body...). Máme vymyšlených pár nápadů, ale poprosíme o pomoc i vás. Pokud budete mít zájem, pošlete nám prosím do úterní půlnoci 3 otázky s herní tématikou, kterými byste chtěli prověřit ostatní a jejich znalost počítačových her. Tyto by měly být dle vašeho posouzení z kategorie "lehká", "střední" a "těžká" - od každé jedna a to včetně správné odpovědi. :) Co z toho budete mít? Samozřejmě výhodu při kvízu, kde se může vyskytnout vaše otázka, a nějaké ty DH body (které prý už ve 2.0 k něčemu budou, nebo se to alespoň traduje). Otázky zasílejte prosím DH poštou Memphisovi (a to platí i pro ty, kteří třeba na sraz nejedou). Díky moc!

V případě jakýchkoliv dalších dotazů rádi odpovíme v diskuzi pod článkem.

Těší se
Memphis & Fg


Diskuze ke článku

Chuck: Jsme rádi, že jsi s námi mohl být alespoň na chvíli sprostředkovaně, hodně jsme na tebe (v dobrém ;-) ) vzpomínali.
Say: Je fakt, že při tom večerním telefonátu jsem zalitoval. Ale letos to holt nešlo jinak.

Jinak za ten páteční telefonát moc děkuji! Bylo to super překvapení, které jsem nečekal a které mi udělalo opravdu velikou radost. Jste kabrňáci! :-)
Taky jsem si říkal, že jedenačtyřicátiny příští rok už řešit nebudu. ;-)
Tak jsem doma.

Počasí bylo proměnlivé. Pátek/sobota hic jak prase, noc sobota/neděle bouřka a kosa. Dnes ráno ale bylo zase fajn... Však v referencích všech účastníků srazu v blogu si počtete=)

Btw, fotky jsou v procesu zpracování, pak nějaké to ehm... schválení (*píská si*, Deimosi, vím o čem je řeč, nutno dodat že podobné to bylo i ten druhý večer=D)... no a počítám že zítra večer se tu objeví=)

Shrnuto podrtženo: NEJLEPŠÍ sraz internetové komunity na jakém jsem byl! Kdo nedorazil o dost přišel.
Tak se obávám že některé fotky nejsou publikovatelné pro veřejnost a to video, které je natočeno první večer ve 2 ráno už vůbec ne :DDD Nejlepší (ne)herní akce FOREVER!
Pipboy si dal lasergame, rizecek, zabalil to a teď se v otrokovicích pokouší stihnout třetí vlak. Teda, začíná to vypadat, že počasí dostává rozum, tak snad si to zbytek užije.
Mame se vyborne, srovna jsme zavalcili lasergame. Je vedro jak v a vetsina odpovidajicim zpusobem nevoni. Vecir teklo pivo a kofola tekla proudem. Pred nami je test herni gramotnosti a predataveni dh 2.0. Litujte :)

Tak si to tam užijte a někdo prosím Memphisovi připomeňte dvaadvacátou hodinu. On už ví proč. ;-)
Ajantisovo vozidlo (Ajantis + doprovod + yenn) dorazí mezi 20. a 21., nenastanou-li významné dopravní komplikace.
musa: Mno... Máš v povědomí to, že je ve Zlíně ta barumka, že?=)
já doufám, že už před pátou:)
a dorazíme tam zaráz čtyři: já, hannah, say, foxter
Pro všechny: Kdy tak plánujete dorazit? Já jenom, abych tam nepřijel brzo a nekopřil někde sám v koutě :D
Ja na tyhle veci nikdy nebyl,ale pokud tam se tam hodinu nebudu nudit,tak sem pro.
Tak koukám, že se o nás pěkně staráte, když už tam jedete takhle brzo.

Ohledně toho balení, já si taky beru jen normální batoh, do kterého dám nějaký to náhradní oblečení, hygienický potřeby atd.

A chtěl jsem se ještě zeptat, když budeme mít tak blízko na hrad, tak bychom tam mohli zajít na prohlídku. Koukal jsem na stránky a pro studenty to stojí 30 a pro dospělý 50.
pipboy: Sámošky fungují, elektřina v hlavní chatě. :)

Tak my už pomalu balíme poslední věci a vyrážíme na místo srazu, všem zúčastněným přejeme pohodovou cestu a uvidíme se už za pár hodin!
Zítra jedeme v 15.17 s Hamsterem z Prahy (hlavák). Kdo chce, může se přidat.
Tak co bych bral, spacak, nejaky obleceni (predpokladam, ze po laser game a/nebo taboraku bude minimalne jedna sada obleceni v civilizaci nepouzitelna), nejaky to jidlo (minimalne k taboraku), nejaky ty hygienicky potreby, tot asi vse.
Ja prave premyslim estli bych si nevystacil s batuzkem co taham do prace, nechce se mi tahat celou tasku, na ukulele kaslu a ono toho stejne moc nepotrebuju... kazdopadne co tak planujete s sebou tahat?

Teda doufam ze ty zminovane samosky atp. o vikendu funguji :)
Jo a jeste dotaz jak je to s dostupnosti elektriny - jestli budu moct dobijet mobil nekde pri sobe nebo jsou moderni vydobytky jen v hlavni budove. (Ja tem chatkam verim od pohledu tak to, ze na me mozna nebude prset :))
Vic: Já jich mám okolo 600 a chci se jich zbavit za nějakou symbolickou částku. Mám je vzít?
Chuck:dyt je to jen 30 uzivatelu ze dvou 2000.
Bude mit na srazu nekdo zajem hrat karty magic the gathering ? Vzal bych 3 pcd i kdyz mám pocit, ze uz ted je tam her habadej.
Jinak ve 3 hodiny odpoledne vyrážím z Brna, místo v autě ještě mám, tak kdyžtak dejte vědět.
Fg: Zrovna jungle speed nemam, páč tu hru úplně nesnáším, protože se v ní naprosot nechytám... :-) Možná ji má kámoš, tak se zeptám. Ale mam něco podobnýho... ;-)
Karas: nemas Jungle Speed? Za tuhle hru bych byl opravdu vdecny
Právě se na mě řítí bouřka. Zůstane nám hnusné počasí až na sraz ? V příštích dílech uvidíte ...
Abych řek pravdu, tak bych taky nějaký to železo uvítal (má někdo 3DS?), kromě PC a kamarádova PSX jsem akorát jednou z dálky viděl PSP :)
Toz to ja bych jakekoliv konzole k okouknuti s komentarem uvital, rad bych se mrknul co je to vlastne za cizacke masiny..

Lasergame jsem hral pred lety.. no a hmmm.. prijde mi, ze si ty kramy piskaly jak chtely. Ale treba se to zlepsilo.
Javor: to nevydržíš den nebo dva bez mytí vlasů? Bych teda do tebe nikdy neřekl, jaký seš šampón :-).
Say, Memphis: Jde mi hlavně o vlasy, a ty si můžu umýt i v umyvadle. Takže pokud teče voda, dokonce snad i horká, budu spokojen. A kafe je asi nezbytnost :-)
Karasman: Dostihy a sázky! Popř. osadníky.

Fg: Kafé si beru, možná i ten malý hliníkový kávovar=)
Já lasergame v životě nehrál, tak se na to dost těším.

PS3 a podobný hovadiny rozhodně nebrat!

Jo a mám tunu deskovek, chcete něco konkrétního?