Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1. oficiální DH sraz (část 4. - gameplay info)

Finální informace k blížícímu se srazu.

Do prvního oficiálního setkání členů tohoto webu (26. - 28. srpna, Malenovice u Zlína) zbývá už necelý týden, a tak nezbývá než přinést poslední užitečné informace pro jeho účastníky rozdělené do několika základních bodů.

Kdy, kudy a kam přijet?
Dorazit je možno: od poledne pátku 26. srpna
Kam a kudy:

Autem:Zlín - Malenovice, Švermova 1133 (DH parkoviště u bývalé hasičárny, odtud cca 5 minut pěšky dle mapy a cedulí na místě). Pokud již nebude zbývat parkovací místo, bude nutné zaparkovat někde blíže centru Malenovic.

Vlakem:Vysednout v Otrokovicích, hned u nádraží přesednout na trolejbus linky 1, 2 či 6 (v automatu si kupte jízdenku za 9Kč) a dorazit na zastávku Malenovice - křižovatka (cca 14 minut), popřípadě vlakem vysednout na zastávce Zlín - Malenovice. Dále pěšky na hlavní křižovatce jižně po ulici Masarykova, dle přiložené mapky.

Přes Zlín:Pokud se ocitnete ve Zlíně, nejtěžším úkolem bude dostat se z vlakového/autobusového nádraží (jsou hned vedle sebe) na MHD zastávku Náměstí práce - dle této mapky (v automatu si kupte jízdenku za 9Kč). Dále nasednete na trolejbus linky 1, 2, 6 či 10 a cestujte na zastávku Malenovice - křižovatka (cca 13 minut). Dále pěšky na hlavní křižovatce jižně po ulici Masarykova, dle přiložené mapky.

Dobrým orientačním bodem při cestě Malenovicemi je zdejší hrad, nedaleko kterého se nachází DH chata.

Při jakémkoliv problému nás kontaktujte na telefonech, které všem účastníkům včas pošleme DH poštou.

globální pohled - klikněte pro detail mapy
detail Malenovic - klikněte pro detail mapy
Program:
Pátek:cca 20:00 - Oficiální zahájení
21:00 - DH táborák s opékáním (v případě příznivého počasí)

Sobota:13:00 - odjezd do Zlína
13:30 - Lasergame (o hodnotné ceny)
15:00 - oběd a návrat na chatu
18:30 - herní DH kvíz (o hodnotné ceny)
20:30 - praktická ukázka DH 2.0 (předvádí: Memphis, nevěřícně kroutí hlavou: MCZ)
22:00 - DH táborák s opékáním (v případě, že nevyjde v pátek)

Neděle:cca do 12h - balení a odjezd

Program není nikterak závazný a aktivity povinné, každý se zabaví jak a s kým uzná za vhodné. Jedinou výjimkou je sobotní odjezd do Zlína, kam pojedeme společně a chata bude v tomto čase uzamčena (přibližně 13 - 17h). Prosíme ty, kteří chtějí dorazit až v sobotu, aby na to brali ohled a přijeli dříve.

Co určitě s sebou:- spacák
- sportovní oblečení (stačí triko + kraťasy) a obuv (Lasergame)
- nějaké to jídlo
- peníze

Co se hodí:- libovolné deskové a karetní hry (poker kufřík máme)
- libovolné hudební nástroje
- foťák (pokud někdo rád fotí a chtěl by udělat oficiální fotodokumentaci, ozvěte se)

Co nebrat:- tvrdé drogy
- zbraně
- vyhrocené spory z diskuzí

Závěrem poznámka k hernímu DH kvízu:V sobotu odpoledne bychom rádi uspořádali menší kvíz herních znalostí o hodnotné ceny (nějaká ta hra, herní předměty, dh body...). Máme vymyšlených pár nápadů, ale poprosíme o pomoc i vás. Pokud budete mít zájem, pošlete nám prosím do úterní půlnoci 3 otázky s herní tématikou, kterými byste chtěli prověřit ostatní a jejich znalost počítačových her. Tyto by měly být dle vašeho posouzení z kategorie "lehká", "střední" a "těžká" - od každé jedna a to včetně správné odpovědi. :) Co z toho budete mít? Samozřejmě výhodu při kvízu, kde se může vyskytnout vaše otázka, a nějaké ty DH body (které prý už ve 2.0 k něčemu budou, nebo se to alespoň traduje). Otázky zasílejte prosím DH poštou Memphisovi (a to platí i pro ty, kteří třeba na sraz nejedou). Díky moc!

V případě jakýchkoliv dalších dotazů rádi odpovíme v diskuzi pod článkem.

Těší se
Memphis & Fg


Diskuze ke článku

musa: Na laser game jsem byl asi 2x a ver mi, ze pokud zvladnes unest tu pistoli + oblek a k tomu jeste zvladnes chodit, maximalne obcas par kroku popobehnout, staci to, rozhodne bych necekal nejaky plazeni, skoky za prekazky apod :)
co se týče laser game či jak se to jmenuje tak já se patrně nezúčastním - jednak tomuhle druhu radovánek neholduju a po včerejším výletě na kole mě začalo zlobit koleno:/.
takže pokud nás bude víc, můžeme alespoň kibicovat a hodnotit snažení účinkujících:P
Vic: nemame zbrane zatim, ale budu vyrabet tycky na opekani, tak snad to bude stacit s drevenyma vetvickama :)

dneska bylo pres noc tady kolem 27 stupnu, patek ma byt nejteplejsim dnem, kolem 36, takze vecer v tom spacacku to bude stavnate :)

btw ta Riviera mi pripomela jeden skvely postapo klip - http://www.youtube.com/watch?v=2tY5RErnakc&ob=av2e ma to skvelou atmosferu, takovy Fallout/ Wall-e :D
Předpoveď počasí zatim nejistě tvrdí, že v sobotu má pršet, tak sem zvědav.
Say: uz si nejsem jist z te bleskove prohlidky pred vic nez mesicem, ale varic/sporak tam byl a mam dojem, ze i ta konvice ;)

btw kava tam ale nebude, tak si pripadne vemte pytlik
Vecer muze byt super stezka odvahy! :D Kdo donese mutanti hlavu, vyhraje bludistaka :D.
Memphis: Mě je to popravdě jedno ;) Hlavně když bude poblíž nějaká tekoucí voda, víc nepotřebuji. Vařič/sporák na kávu/čaj považuji za nadstandart.

Vic: Na jednu stranu bych to zase nepřeháněl, hrajeme pomalu 24/7 v kuse, tak proč si kazit sraz zase sezením u nějaké obrazovky?=S
Alien: to je fotka jak ze Stalkera. Tam se koupou jen mutanti a anomálie, ne ?
Javor, Say: Základ tam bude, nečekal bych ale žádné zázraky (i s ohledem na cenu), popravdě tuhle věc jsme při prohlídce zapomněli otestovat, ale snad nebude problém. ;)
Javor: 2 noci bys bez sprchy vydržel, ne?=D Ale kuchyňka prý bude, koupelna taky. Jak moc vybavená to ale nevím.
Možná jsem jen slepý či zapomětlivý, ale jaké bude na místě hygienické zařízení? Nějaká sprcha či cosi takového?
ale jo, to by bylo fajn! :), kompa, platno, projektor - vsechno mame ;)
K DDR potřebuješ kompa, projektor apod. a takový věci bych tam asi netahal, ale jak chcete. Pokud by se to odsouhlasilo, můžu dovalit taky jednu podložku a dát duel...
coz mi pripomina ze si porad nejsem jisty jak se postavit k lasergame :D Na jednu stranu bych to rad zkusil, na druhou stranu na rychle pochyby se uz citim stary :o)
Dneska me po delsi dobe moc nebolej kolena. Respektive nebolely, nez jsem se v textu dostal k DDR :)
M2l by někdo zájem kdybych donesl DDR? Může se udělat soutěž o nejlepšího tanečníka :))
Díky všem za tipy k tomu spacáku. Nakonec jsem dal na Falagarovo doporučení, zašel do Husky a sebral si jeden z těch lehčích letních spacáků (hlavně ta hmotnost je příjemná).
MCZ (21.08.2011 14:46:02): Když nepotřebuješ spacák do extrému, tak je má rada jediná, kup ten nejlevnější, co najdeš. Na přespáni v létě nebo vevnitř v chatě (viz. DH sraz) ti totiž stačí i "Tesco spacák".
MCZ: Já mám rok tento a nemůžu si stěžovat. Dokonce ho teď mají ve slevě jak se tak dívám. Jeho výhodou je to, že se dá připnout k jinému (levý/pravý). Nevím jak ty, ale my to s přítelkyní využijeme ;)
Memphis: Může být něco ve stylu "vyjmenujte všech šest šampiónů z Lego Racers", popř. nějaká zajímavá herní hláška?
Garion: Obrázky ne, hudební ukázky ano.

Odpovědí může být cokoliv z tvého výčtu...
S tema otazkama, jake jsou moznosti zadani? Napriklad je mozny obrazek ci hudebni ukazka? Co muze byt spravnou odpovedi? Jen nazev hry nebo napriklad i hlavni hrdina (nejake vseobecne zname hry), herni studio apod?
musa: Tak, tak...

Chuck: Hospoda 15 min, ale pivo 15 sekund ... myslím, že to Indian přežije. :)

MCZ: Pravda, opraveno.
Tak jsem si uvědomil, že vlastně nemám spacák :-) (V případě potřeby jsem si dřívě vždycky od někoho pujčoval.)

Máte jen někdo nějaké tipy na konkrétní značku/produkt, cenově ideálně okolo litru (nepotřebuju spacák do extrémních teplot a stejně tak ani nebudu mít příležitost jej často využívat)? Klidně můžete poštou, pokud tu nechcete spamovat, díky :-).
Ačkoliv se prvního srazu nemohu kvůli práci zúčastnit, přeji všem účastníkům, ať se jim tam líbí ;-) Posléze očekávám obrovský článek s tisícem fotek!
*vedle Mez.film.festivalu největší akce roku ve zdejším kraji

Mějte na paměti, že ve Zlíně od pátku do neděle bude probíhat Barum Rally(vedle Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež), kdy do Zlína bude směřovat na několik !DESÍTEK! TISÍC MOTORISTICKÝCH FANOUŠKŮ. Konkrétně v pátek bude největší blázinec, jelikož ve večerních hodinách proběhne slavná 1.rychlostní RZ centrem města Zlína. Takže Vám vřele doporučuji příjezd do odpoledne, jelikož už tak od 17-18h se město(velká část centra a taky autobusové/vlakové nádraží) bude uzavírat. Bude odkloněna doprava a hlavně MHD, takže vyznačená zastávka možná nebude dostupná a budete muset jet úplně jinama, jiným trolejbusem/autobusem/z jiné zastávky. Problémy také očekávejte, pokud do Malenovic budete přijíždět autem ze strany Zlína. Ti, co pojedou směrem z Otrokovic by neměli mít závažné problémy. Město bude průjezdné až v pozdních večerních hodinách - kolem 24h. O víkendu probíhají RZ v přilehlých oblastech, takže už to takový blázinec opravdu nebude. V případě těžkostí proto volejte na naše mobilní čísla, budeme na příjmu, o případném vyzvednutí se můžem telefonicky domluvit, dle situace a možností. Budeme klidnější, pokud vyjedete opravdu dříve(pokud je možno) a vyhneme se možným komplikacím. Chtěl bych apelovat na VIP uživatelé, aby přijeli co nejdříve - potřebovali bychom pořešit několik věcí, než oficiálně začneme, děkujeme.

Poprosím ty, jež vlastní hru Jungle Speed(totémek+karty) a Slackline, aby tyto skvělé a užitečné prostředníky zábavy také zabalili do svého uzlíčku - moc díky! ;)
Mám polozrcadlovku, takže fotit určitě budu. Oficiální dokumentace se rád ujmu=)
Já budu mít určitě foťák, ale není to žádný profistroj, ale pokud nikdo mít nebude (což pochybuju), tak se klidně jako dokumentátor hlásím.
Co udělat tipovačku na vítěze kvízu? Pošlete Memphisovi do úterní půlnoci ze seznamu účastníků svůj tip a pokud to uhádnete, dostanete pár desítek DH bodů :)
oběd v 15.00? takže pokud budeme někteří chtít pojíst v tradičnější čas, je k využití ona kucyhňka a vlastní zásoby?
Jo, to jsem zapomněl:
- obchod a hodpoda (ne jedna) jsou zhruba 15 min chůze
- kuchyňka - ano
Je poblíž nějaká sámoška s normálníma cenama, abych si nemusel sebou tahat bagety apod., který už po cestě nebudou k jídlu ? Je tam nějaká kuchyňka s vybavením ?
Ještě jsou naplánovány nějaké další doprovodné aktivity, tohle jsou takové hlavní body. Myslím, že se toho bude dít docela hodně... :)
Hm, tak na programu toho tedy moc není. Čekal sem, že se bude dít něco dít i v neděli a ono kdepak platí vlstně jenom sobota.