Jste chrabrý válečník, který kdysi dávno porazil armádu příšer, povolanou z pekla Lucifonem, Princem Temnoty. Pověsti o vaší slávě a hrdinství se dostaly až k uším bohů. Ti se rozhodli, že jste ten správný člověk k vychování božího dítěte. Jednoho večera se nebe otevřelo a k válečníkovi po měsíčním světle přiletěla malá holčička. Nyní je pouze na něm, jak svoji novou dceru vychová, než jí bude 18 let, kdy se sama rozhodne, kterým směrem dospívání bude pokračovat.
Hra se dá nazvat "vychovávacím RPG". Výchova dívky začíná ve věku 10 let. Podle data narození se určí, jakou bude mít osobnost (zdali bude líná, drzá, často utíkat z domova...) a některé změny ve statistikách. Statistiky ovlivňuje hráč, který dceři plánuje měsíční rozvrh. Může ji poslat do města, seznamovat se lidmi, poslat ji do školy (vaření, kouzlení, bojování, tancování...), pracovat (čím je dcera starší, tím víc pracovních možností má) nebo poslat za dobrodružstvím do jedné ze čtyř různorodých částí světa. Jednou ročně se pořádá speciální festival, kde se dcera může zúčastnit různých soutěží. Často jí přijdou navštívit potencionální manželé, rivalové, bohové a mnoho dalších zajímavých bytostí. Jako v každém RPG i zde lze postavičku vybavit různými předměty a brněními, které jí zvyšují statistiky. Znovuhratelnost je zajištěna díky 74 možným zakončením hry.
Hra původně vyšla pouze v Japonsku, na anglickém překladu se pracovalo, ale práce byly nakonec zrušeny. Unikla však betaverze překladu, která se rychle rozšířila přes internet. Tato verze byla považovaná za abandonware.
30. září 2004 vyšla "refined" verze na CD - remake, který kromě drobných změn hlavně uhladil grafiku a zlepšil kvalitu zvuků. Oficiální anglická verze vyšla až 28. září 2016 na Steamu.
Tak nakonec to tak špatné nebylo. Stačilo přežít první hodinku, nějak se do toho dostat a vono to pak šlo. Nakonec jsem ze své princezničky udělal nejlepšího generála široko daleko. Best parent ever. Ale asi mi tato hra bohatě stačila jednou.
Pro: originalita, jednoduchosť, množstvo ukončení a trvanlivosť
Proti: pre niekoho možno až príliš výstredné