No musí se tomu nechat, že se to prostě hraje líp než Sand of Time. Jen na sloupech je princ nějakej neohrabanej, otáčí se pomalu a občas skočí jinam, než jsem ho natočil. Stylizace furt hodně pohádková a upřímně na rok 2010 mi přijde, že to vypadá nebezpečně podobně, jako ty 6th gen princové. I když zůstanu u multiplatformních věcí, aby to bylo fér, tak v 2010 vyšlo Metro 2033, Mafia 2, RDR nebo Alan Wake. A to se na mě nezlobte, proti tomu ten Prince vypadá fakt zoufale.
Nemožnost blokovat údery je zvláštní, takže souboje jsou jen o kosení tím směrem, kde je nejvíc enemáků. A nepovšimnout jsem si nemohl poměrně výrazné a prima hudby, což jsem o Sand of Time říct nemohl.
Zatím jeden bug, podle mě se po roztržce s Malikem měly za ním zavřít dveře, ale nezavřely, resp. zavřely fyzicky, ale ne opticky.