Mám problém v některých cutscenes mi padaj FPS až k 5 nevíte někdo co s tim? Koukal jsem po netu moc jsem toho nenašel a to málo co jsem zkusil mi nepomohlo.
Jinak ta hra je strašně zabugovaná i po letech nechápu jak je možné že v ukolu lov mě po sekvenci právě cutscenes hra vyhodí v Ratajích ale se zbraní v ruce takže mě okamžitě napadne stráž. Vzdal jsem se zaplatil uplatek a krvácel. Chtěl jsem se dát do hromady a mezi tim mi odjede Bernard se svoji družinou. Jsem zvědav jakou se mnou bude mít trpělivost.
V Ratajích se tež nachází turnaj do kterého se lze přihlásit. Nikam jsem se nehlásil s danou postavou jsem ani nemluvil a přes to mi během hraní vyskočila hláška "jsi uspěšně přihlášen do Ratajskeho turnaje" a po par hodinách druha "nezučastnil jsi se Ratajskeho turnaje ukol nesplněn". Doufám že se ho budu moci zučastnit později.