Kingdom Come: Deliverance - A Woman's Lot je v pořadí čtvrté a poslední rozšíření pro hru Kingdom Come: Deliverance. Ústřední postavou ovšem tentokrát není Jindřich, hlavní představitel základní hry. Tvůrci totiž tímto rozšířením plní sliby z Kickstarterové kampaně a na scénu uvádějí ženskou hrdinku a psího společníka.
Příběh rozšíření se odehrává ve Skalici. Hráč se ujímá postavy dívky Terezy, jedné z vedlejších postav z původní hry. V její kůži hráč může prožít samostatnou úkolovou linii, ve které zjistí, co předcházelo událostem ze začátku základní hry. Ty pak může pozorovat z jiné perspektivy. Dále do hry přibyla nová vedlejší linka, v níž musí Jindřich pomoci Johance s jejími vizemi a zjistit, co za nimi vězí.
Rozšíření taktéž přidává nového psího parťáka Vořecha, který Jindru věrně doprovází na cestách, může mu pomoci v boji, či dokáže vycítit nebezpečí a tím umožnit Jindrovi, aby se vyhl banditům. K Vořechovi se též nerozlučně váže nová vlastnost psovod, jejíž úroveň rozhoduje, jako moc Jindru Vořech poslouchá.
A po tomhle se mám vrátit k hraní za toho vocasa Jindru? :(
Jinak mně Tereza neumřela ani jednou, ale dostala teda za uši mnohokrát, ale měl jsem kliku, že jsem ani jednou nekrvácel. DLC super a tady čtu, že mě čeká ještě druhá půlka, tak to je krásné.
Pro: Tereza, Johanka, Vořech, silné ženské příběhy, osvětlení postranních dějových linek, trochu jiné pocity z hraní, Johančiny úkoly a její zakončení příběhu
Proti: Vořech je občas pako