@Eru (17.10.2023 19:06): Pixely s tebou a díky za posledný artefakt. ;)
@Ross (17.10.2023 06:57): Jo.
Eru, o kterém se mluví v Retro nation je ten stejný Eru, který je na DH?
@Sasakr (29.07.2022 23:48): Dirt mám o dost výše než Ridge Racer. K Dirtu jsem se několikrát vracel, Ridge dohrál a zapomněl.
Tak na destrukci jednoznačně Ridge Racer Unbounded , ale taky 10 let :-D
@Strady (29.07.2022 19:35): Ten jsem nehrál... ale už je od něj taky deset let.
@AlieN (29.07.2022 19:03): já měl rád DiRT: Showdown.
@Victor (23.07.2022 17:24): Bohužel je to tak, tohle a FlatOut... už víc jak deset let a něco co by se jim blížilo nikde.
@Victor (23.07.2022 17:24): To i Crash Time 5: Undercover má lepší design těch nehod a lepší atmosféru než toto.
@Victor (25.07.2022 09:09): Otazka je, co vse povazujes za srovnatelnou arkadu s Burnout Paradise. Ale tak jen takovy mensi list z hlavy. Flatout Ultimate Carnage, NFS Heat, Dirt 2, Forza Horizon 5.
Já zkoušel originál (neremaster) a neustále to padalo a nešlo to hrát. Na staré sestavě to chodilo :-(
@marwel (23.07.2022 18:45): zajímá mě tvoje topka racing arkádovek tedy.
@Victor (23.07.2022 17:24): Ja tedy musim souhlasit s Rossem, pro me je Burnout Paradise jednou z nenudnejsich arkadovych zavodnich her vubec. To uz bych si radeji znovu zahrat treba i The Wheelmana.
@Ross (23.07.2022 10:35): já to rozehrál na xboxu z game passu a užívám si to. v současnosti stále nepřekonaná arcade racing hra.
@Victor (25.03.2018 20:50): Já to hraju, vybral jsem si to do výzvy řeknu vám, že to byla chyba. Strašná nuda tato hra. Musím se nutit abych to hrál.
hral uz nekdo ten remaster ?
Přesně. Kolikrát mě předjeli těsně před koncem, to mě sralo víc. Taky se vám to stalo?
@vodkasesemtexem (30.07.2017 13:52): a do toho mluví sračky trapnej moderátor ;-)
Paradise City. Co to je za město, kde mužeš jezdit si, jak chceš, a ještě tě za to v řidičáku odměněj body?
Tak po pár hodinách hraní nic moc. Vadí mi ta velká nepřehlednost. Už vim, odkud Rivals pochytil to příšerné seřazení kláves. Jízdní model není nejhorší, za to mi zatraceně vadí úplná otevřenost během jízdy, kdy je furt někde nějaká alternativní cesta, která mě stejně zavede jinam.
Taky nějako nerozumim tomu sbírání skore. Když mi čas vyprší, skore můžu sbírat dál a pak mi to ukáže, že jsem vyhrál, tak wtf? :D Kamera u takedownů nejde vypnout, je to otravné a nejvíce mě pije krev ten idiot, co mi furt bere ovládání z ruky, aby mi vše musel vysvětlovat, říkat, radit a podobně. Určitě je to jediná burnout hra na světě... grafika cajk, zvuk aut pohoda, soundtrack super.
@Garret (15.11.2014 11:46): Mučos grácijas. ^_^
Steam key YJBYZ-4Y4KC-M7HF4
@Garion (24.08.2014 11:16): Já jsem tomu sice věnoval asi tak dvě hodiny, ale místo toho aby mě to chytlo a nepustilo, tak mě to taky spíš otrávilo. Zatím je to u ledu, určitě tomu dám ještě šanci, ale tak trochu jsem čekal zábavu od první minuty, která se nějak nedostavila.
Já nerozumím tomu, proč má tahle hra jak tady tak na steamu tak vysoké hodnocení. Já ji zkoušel několikrát a za poslední roky to byla jednoznačně nejhorší závodní hra, kterou jsem zkoušel. Nejde o otevřenost světa, ale o nulový požitek z jízdy. FlatOut 2 je taky hodně znatelná arkáda, ale to ji nebránilo v tom být i přesto zábavná, ale tady jediná věc co se mi na hře líbila byl theme song od Guns n' Roses.
Mě chybí prostý dobrý styl NFS II / Hot Pursuit... vyber si trať, auto a jedeš. Široká nabídka tratí z různých koutů světa a žádné bezcílné pojíždění po jednom městě. Dnes tolik populární jeden region si můžou strčit do ...
That said, zrovna Burnout Paradise spolu s prvním Undergroundem patří ke světlým výjimkám, kde mi to díky gameplayi moc nevadilo.
Zjistil jsem, ze open-world zavodni hry v podobe Burnout Paradise nebo TDU2 me vubec nebavi. Nevadi mi zavody v otevrenem svete, kde je naprosto jasne, co delat, abych se posunul dal v "pribehu" a open-world je tam jen kvuli tomu, ze si muzu vybrat cestu, kterou budu zavodit (nebo alespon cestu, kterou dojedu k dalsimu zavodu), ale abych musel ty mise a dalsi mista jeste k tomu hledat a resit, kde jsem co splnil a co ne, to neni pro me.
@krez565 (26.11.2013 19:21): Tu to bude horší, protože už se ty DLC nedají koupit, se štěstím je seženeš na amazonu, taky jsem se divil, že je tam nemám, ale je to tak.
Edit: Aha, tak ten se tu už neobjeví....
Edit: Aha, tak ten se tu už neobjeví....
Ahoj všichni, mam koupeno na originu i na steamu ale ani na jednom mi nejdou všechny dlc kromně Bikes , Party . Myslel jsem že "The Ultimate Box" znamená že mám všechny DLC. Prosím o pomoc.
No moc to nevidím. Spíš v tejdnu.
@Sasakr (23.10.2013 10:33): Jo, o víkendu někdy kolem 22-23 by myslím vyhovovalo většině. ;)
A teď jsou vlastně prázdniny, tak klidně i po víkendu
Kdyby se chtěl přidat ještě někdo, tak napište. Bývá nás tak 5 a je to tuším pro 8 lidi.
A teď jsou vlastně prázdniny, tak klidně i po víkendu
Ok, MP můžem. Co jsem zkoušel, tak mi to žádný hry nenašlo. A třeba v 10 večer je na vás taky pozdě?
@Sasakr (22.10.2013 21:50): Musíš zkusit multiplayer, to je teprv zábava. :) Kdybych věděl, že to hraješ, tak tě přiberem, ale to bys nesměl chodit na steam jen v noci. ^^
Pověstnou? :-D To jsem ani netušil.
@Sasakr (22.10.2013 01:05): Zkus tu svoji pověstnou poslední větu někdy obměnit.
Po 7 odehraných hodinách na to asi kašlu. Je to furt dokola to samý.
Však ano, vybral jsem si českou. Proto to vidím i na tom obrázku v Originu. Jinak na volantu je to sranda.
@Sasakr (10.10.2013 14:14): U originu si tuším verzi vybíráš při aktivaci.
Nevíte, jak tu hru přesvědčím, aby byla v Češtině, když i v Originu vidím cover s českou, polskou a maďarskou vlajkou? Je furt anglicky.
@Cobot (19.09.2013 19:52): Díky :-)
A do třetice: Origin Key: D9V5-ZMUD-PGAG-D4E9-5NWW
Jeden klíč pro vás: 42847-CIQYL-B7XK5
@NateLogan (20.07.2012 23:47): Už jsem na to přišel. Ovladače. Aby to jelo, musím zakázat webkameru...tak budu bez fotky na licenci :-)
@Borghal (20.07.2012 23:00): Mě to na stejných Win jede v pohodě (bez admin práv a kompatibility). Problém bude někde jinde, možná v kodeky, ovladače a podobná havěť.
Jsem si to koupil až teď na Steamu, ale na Win 7 x64 mi to spadne hned po intru i s admin rights a compatibility na WinXP. FUUUU!!1!
@Borghal (19.06.2012 13:00): jasne, ono to ma moznost otevrit hru pro vsechny nebo hrat jen s kamaradama. Pokud nikoho nepozvas, tak se proste zacnou pripojovat nahodni lidi. S nima je to ale docela peklo, kdyz narazis na pitomce. Ve hre navic neni zadnej textovej chat, jen hlasovej.
@Borghal (19.06.2012 13:00): Můžeš se připojit do libovolné veřejné skupiny. A lidí to hraje relativně dost, akorát dost často jen blbnou a bourají, což po čase omrzí.
@montana (19.06.2012 12:37): hmmm, a co když zrovna není někdo známy k dispozici? Nějaký matchmaking/lobby systém to má?
@Borghal (19.06.2012 11:00): Jak sem psal ve svym komentu
"Přes jednoduché rozhraní dáte vědět kamarádovy, že by jste si chtěli zahrát a šup, kamarád se zjevuje na mapě. Žádné loadingy, dlouhé připojování, hledání serveru. Nic. Jednoduše zůstávate tam kde jste stáli a kamárad tam, kde zrovna na mapě byl. Poté můžete plánovat svoje vlastní závody, hrát si na kočku a myš a tuny dalších věci. Hlavně plnit tzv. Freeburn disciplíny, kterých je celkem asi 400 (disciplíny se liší podle počtu připojených hračů). Hráči dostanou úkol (časově omezený nebo neomezený) jako třeba nadriftovat 1000 metrů, zaparkovat smykem, vzájemně se přeskočit, podskočit..."
Multak je tam vybornej a myslim, ze lidi se do nej urcite najdou i dnes. Otazkou je, jak dlouho necha EA bezet servery, kdyz maji neustale ve zvyku je po case vypinat.
@NateLogan (31.03.2012 01:05): Takže ten MP funguje jak, když nejsou závody? Docela o tom teď za těch 5E přemýšlím, ale jen pokud to pořád má hratelný multiplayer...
Mission Accomplished! Všechny rychlostní rekordy získány... :)
@NateLogan (31.03.2012 01:05): no právě! :D
@ugraugra (31.03.2012 00:57): Planý poplach. Ono to pořád funguje, zdá se. A i to lidi hrají. Jen klasické závody nějak chybí, pokud tu někdy byly. Hmm, dáme někdy? :)
BTW DLC se po chvíli načetlo, jen už není možné jej kupovat.
@Fg (31.03.2012 00:57): Šmarja, je jedna ráno, pane Grammar Nazi. :)
BTW DLC se po chvíli načetlo, jen už není možné jej kupovat.
@Fg (31.03.2012 00:57): Šmarja, je jedna ráno, pane Grammar Nazi. :)
Cože? Kvůli MP jsem si to kupoval :/
@NateLogan (31.03.2012 00:17): vypli servery? :)
Si ze mě dělá EA snad pr***. Nejedou jim servery s komunitními službami pro BP a kromě statistik a dalších blbostí nemám přístup ani k zakoupeným DLC.
Edit: Tak nic. Oni to pohřbili úplně. Nejde ani multiplayer (krom P2P freeburnu). Nesnáším EA.
Nic moc tedy, po zkušenostech s předchozími díly jsem čekal víc. Město mě vůbec nebaví, závody pořád dokola to stejné. S Flatouty se to nedá srovnávat.
@NateLogan (13.03.2012 22:07): Ok, už stahuju.
@ugraugra (13.03.2012 21:39): Já určitě. Kam se na to hrabe FlatOut, jakkoliv se tyhle hry nedají vůbec porovnávat :D
Nechtěl jsem to kupovat, ale ted jste mě s tím multákem zvyklali... (a theme song je tady výborné Paradise City, aaaaaaaaaaaa). Stojí ten multák za ty 4 éčka? Respektive, zahrál by někdo?
Na Steamu za 3.74E. Fer cena.;-)
Tyjo a hrali jste to vubec? :)
Z myho komentu
"můžete plánovat svoje vlastní závody, hrát si na kočku a myš a tuny dalších věci. Hlavně plnit tzv. Freeburn disciplíny, kterých je celkem asi 400 (disciplíny se liší podle počtu připojených hračů). Hráči dostanou úkol (časově omezený nebo neomezený) jako třeba nadriftovat 1000 metrů, zaparkovat smykem, vzájemně se přeskočit"
Nevim jak na klavesnici, ale na gamepadu staci dat d-padem do prava a vyjede menu s ruznym nastavenim multaku, vcetne freeburn modu atd.
Z myho komentu
Nate:můžeš mi ten mulťák vysvětlit, protože já tam neviděl rozdíl oproti singlu.
Fg: Ne. Jistě, jsou tam i klasické závody jako v singlu, ale hlavně je tam hafo různých úkolů a disciplín, které využívají potenciál hry na maximum.
NL: tak multak je snad to same co singl akorat s lidma ni?