Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

2. oficiální DH sraz (část 3. - gameplay info)

Do začátku 2. ročníku DH srazu zbývá pouze jeden pracovní týden a je tak nasnadě přinést finální dávku informací.

Díky skutečnosti, že lokalita srazu je stejná jako loni, jsou nejdůležitější navigační pokyny totožné. Nicméně nováčků je v seznamu účastníků požehnaně (a jsme za to nesmírně rádi), takže nebude na škodu menší opakování. A po vzpomínce na orientační patálie některých loňských účastníků doporučujeme přečtení i jim. :)

Kdy, kudy a kam přijet?

Dorazit je možno od poledne pátku 24. srpna.

Autem:
Zlín - Malenovice, Švermova 1133 (DH parkoviště u bývalé hasičárny, odtud cca 5 minut pěšky dle mapy a cedulí na místě). Pokud již nebude zbývat parkovací místo, bude nutné zaparkovat někde blíže centru Malenovic.

Vlakem:
Vysednout v Otrokovicích, hned u nádraží přesednout na trolejbus linky 1, 2 či 6 (v automatu si kupte jízdenku za 12Kč) a dorazit na zastávku Malenovice - křižovatka (cca 14 minut), popřípadě vlakem vysednout na zastávce Zlín - Malenovice. Dále pěšky na hlavní křižovatce jižně po ulici Masarykova, dle přiložené mapky.

Přes Zlín:
Pokud se ocitnete ve Zlíně, nejtěžším úkolem bude dostat se z vlakového/autobusového nádraží (jsou hned vedle sebe) na MHD zastávku Náměstí práce - dle této mapky (v automatu si kupte jízdenku za 12Kč). Dále nasednete na trolejbus linky 1, 2, 6 či 10 a cestujte na zastávku Malenovice - křižovatka (cca 13 minut). Dále pěšky na hlavní křižovatce jižně po ulici Masarykova, dle přiložené mapky.

Dobrým orientačním bodem při cestě Malenovicemi je zdejší hrad, nedaleko kterého se nachází DH chata.

Při jakémkoliv problému nás kontaktujte na telefonech, které všem účastníkům včas pošleme DH poštou.

globální pohled - klikněte pro detail mapy


detail Malenovic - klikněte pro detail mapy

Program

Pátek:
cca 21:00 - Oficiální zahájení
22:00 - DH táborák s opékáním (v případě příznivého počasí)

Sobota:
11:30 - oběd
13:00 - "Výlet do přírody"
17:30 - herní DH kvíz (aneb Karasman vrací úder)
20:00 - diskuzní koutek - budoucnost a směřování DH (odpovídají Memphis a MCZ), další témata vítána
22:00 - DH táborák s opékáním (v případě příznivého počasí)

Neděle:
cca do 12h - balení a odjezd

Chtěli jsme, aby se program nesl v trochu klidnějším duchu než minule. Místo akčně laděné Laser game s hektickým přejezdem do Zlína jsme raději letos zvolili klidnější výšlap do přírody. Relaxační ukázka krás zdejší přírody myslíme přijde po pátečním večeru více než vhod. V sobotu máme také zarezervovaný oběd v místní restauraci, ten je stejně jako minule v ceně pobytu. Večer bychom rádi rozjeli diskuzní okénko, pokud by někdo měl nápad na nějaké pěkné téma či zájem o krátkou tématickou přednášku, budeme jen rádi.




TIP: Všechny fotky z dnešního průzkumu terénu něco spojuje, je dobré to mít na paměti...

Co určitě s sebou:
- spacák
- pevnou obuv a dostatek nealko pití (výšlap)
- nějaké to jídlo
- peníze

Co se hodí:
- libovolné deskové a karetní hry
- libovolné hudební nástroje
- foťák

Co nebrat:
- tvrdé drogy
- zbraně
- vyhrocené spory z diskuzí

V případě jakýchkoliv dalších dotazů rádi odpovíme v diskuzi pod článkem.

Účast letos vypadá opravdu skvěle, už se nemůžeme dočkat. :)

pořadatelé
Fg & Memphis & simisek

Diskuze ke článku

No jak tak koukám na mapu vyloženě se nabízí okruh po turistických stezkách a to by hodilo cca 11km, tzn. nemáte se čeho bát :-)

Když já letos zvládl tohle, tak vy ujdete, co se na nás chystá ve Zlíně a už žádné výmluvy! ;-)
@HolyMeatball (20.08.2012 02:50): ups... obávám se, že některé budu prostě oslovovat "hej ty!" ve Tvém případě "hej ty vlasatej s cigárem!" :)

Jinak koukám, že výlet vyvolal mezi účastníky množství obav :) řeknu to takhle - onehdá jsme s rodinou šlo nějakých 14 km a přežil jsem. A když jsem to přežil i flákač jako já, nebojím se toho, že bychom se měli obávat nějakého pochodu smrti.

Ačkoli mohlo by to být ve stylu nějaké reality show - kdo přežije dostane cenu.
@Marty McFly (20.08.2012 08:11): Ano, máme džungli - je jí celá jedna zlínská čtvrť. :-)

Sedmipatrový dům a nepoužíváš výtah... takže... bydlíš v přízemí? Stejným způsobem bych totiž já mohl mluvit o tom svém osmipatrovém. :-)
Sranda je, že bych tipl takovou nadpoloviční většinu lidí jako absentéry z vojenské služby. Přece jen, minimum z nás zažilo těžký socialismus.


@HolyMeatball (20.08.2012 02:50): Můžeme ti říkat Bernarde, if you wish. To nezní špatně, ne ?

@Fg (20.08.2012 00:46): Jako v tom jednom díle komiksu XIII, tuším že SPADS a byl to díl 4. Tam byl též pochod smrti v džungli. Je u Zlína džungle ? :D

@RomcaT (20.08.2012 00:20): A já si nemůžu pomoct a na tvého Punťu musím udělat anglický vtip -
To není moc velké auto, že ?
Nevadí, no big deal.

Já rád říkám, že jsem bydlel v sedmipatrovým paneláku a nepoužíval výtah.

@PavelU (20.08.2012 00:13): Myslíš že lidi pořád nesnáší prší ?

@Say (19.08.2012 23:58): No tak po týdnech/měsících strávených pomalým krokem v Morrowindu (doba než jsme pochopili že existují mody na rychlost) jseš tak trochu připraven ... psychicky.
nebojte, myslelo se na geekovskou "zdatnost" ;) zase z toho nedělejte bootcamp...je to pohodová procházka s prémií
@PavelU (20.08.2012 00:13): tak já taky doufám, že si toho vezmeš tolik, aby jsme se do toho mého Puntíka vešli ;oDDD

@Marty McFly (19.08.2012 23:07): mě jumas vzal tento týden na lehkou procházku, ještě jsme šli z kopce (slézali jsme Kleť) a mě bolí už třetí den lýtka jako po křeči ;oDDD nedovedu si představit co bych dělala kdyby jsme šli pěšky i nahoru ;o)

ale pro výlet rozhodně jsem, jen doufám, že to bude i pro ty co nejsou moc fyzicky zdatní a po deseti (s)chodech funí jako čtyří ;oDDD
Fotky pěkné, program taky. Jen doufám, že si toho nevezmu tolik, jako kdybych jel na dovolenou :)

Co se her týče, můžu vzít dvoje Žolíky a jedny kostky, ale už jsem zapomněl, jak se s nimi hraje. Žolíky ještě umím, ale loni jsem si musel už docela vzpomínat.
No Danny, kdybys tam na avataru neměl tohle povolání, ale Scouta, tak bych se začal solidně bát :D
Hehe, jak láká, láká. Přítelkyně sice nepojede, ale už mi říkala že prej jí "strašně zdrbu", tak proč nezačít už teď - před týdnem mě lákala taky na vejšlap, ale tam bych denně musel ujít tak 42km, což se mi zdálo trochu moc :D to nás snad nečeká, takový pochod smrti.
Já jen doufám, že nikdo nečeká, že si všechny budu pamatoval podle nicku a vlastního jména, takže jedince s vyslovitelnými přezdívkami (Indian, Chuck, Say) budu oslovovat přezdívkami, ačkoli to u některých bude vypadat směšně "hej, ugraugra, podáš mi pls pivo?" "MCZ, nevíš kolik je hodin" apod :)

Ale nejvíc se těším na oslovování devěcetdvadeset :)
Simísek má zákaz střevních potíží po prvním dnu :D

jinak už se také těším, lidí bude koukám opět požehnaně a proto bych byl i proto aby jsme udělali kolektivní fotku hned v sobotu se všemi ůčastníky než se všichni rozutečou :-)



@90210 (19.08.2012 22:04): jen trénuj, bude to třeba :D
btw po Memphis/MCZ tam budu mít také své okénko a případně budu moderovat(rozuměj krotit vaše rozohněné vášně) vaše zajimavé herní topicy
Co si mám představit pod pojmem "Výlet do přírody", popř. "výšlap"? Od dětství je po určitém zážitku doslova nenávidím. Maximálně, že tak do 4 km.
No nejdřív jsem byl hrdej "patriot", pak jsem trochu víc dospěl (a také došly peníze), tak jsem začal pít Bráník, no a když bylo peněz ještě méně, nepil jsem raději vůbec nic kromě vody z kohoutku. Já se přispůsobím.

To je také dobrá otázka, bude tam nějaká taková pitná voda ?


EDIT: To víte, většina z vás je moudřejších, už to zná z minula.
@Marty McFly (19.08.2012 18:56): Rozdělení na chatkách se uskuteční na místě. Zamluvená je zatím pouze jedna. Pochod je příjemná procházka obzvlášť s nějakým tím mokem na cestu :-). Cca 10 min od chaty je obchod (enapo), ale těžko říct jak to je o víkendu s otevírací dobou :-).
Chlapi (popřípadně dívko/dívky - pokud bude víc), měl bych takovej hloupej dotaz.

Prý rozdělení kdo s kým bude na chatce si každý má domluvit sám, ale já třeba nevím kdo je jak domluven, kdo je volný, kdo chce být s někým jiným a tak dál ... tak nakonec kde skončím ?

*A aby toho nebylo málo, rád bych ještě pár otázek - bude elektřina ? Internet nějak oželím (ale třeba se najde někdo s mobilním internetem :) který mě nechá se napojit pod příslibem že nebudu čučet na youtube), ale elektřina by se hodila.
*Dá se tam v nějaký samošce/hypermarketu koupit gambáč ? Já teda piju vše, ale když už jsem Plzeňák ...
*Kolik km je pochod ?
*:D já si nedám pokoj, kolik z vás jsou kuřáci ? Nebojte, já nejsem.

Jsem rozhodnut jet, přemluvili jste mě a strhli svým nadšením, můžete mě napsat do seznamu.
Tak jsem se konečně dočkal detailních info, už jsem byl nervózní :) děkuji a těším se!

edit: program parádní, klobouk dolů

A mám takové tušení, že vím co spojuje všechny fotky...stromy.
Rádi bychom se zeptali, jestli ti, kteří jedou autem, nemají možnost sehnání nějakých větších reproduktorů (ve stylu těch loňských) k zapůjčení. Díky.