Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

2. oficiální DH sraz (část 3. - gameplay info)

Do začátku 2. ročníku DH srazu zbývá pouze jeden pracovní týden a je tak nasnadě přinést finální dávku informací.

Díky skutečnosti, že lokalita srazu je stejná jako loni, jsou nejdůležitější navigační pokyny totožné. Nicméně nováčků je v seznamu účastníků požehnaně (a jsme za to nesmírně rádi), takže nebude na škodu menší opakování. A po vzpomínce na orientační patálie některých loňských účastníků doporučujeme přečtení i jim. :)

Kdy, kudy a kam přijet?

Dorazit je možno od poledne pátku 24. srpna.

Autem:
Zlín - Malenovice, Švermova 1133 (DH parkoviště u bývalé hasičárny, odtud cca 5 minut pěšky dle mapy a cedulí na místě). Pokud již nebude zbývat parkovací místo, bude nutné zaparkovat někde blíže centru Malenovic.

Vlakem:
Vysednout v Otrokovicích, hned u nádraží přesednout na trolejbus linky 1, 2 či 6 (v automatu si kupte jízdenku za 12Kč) a dorazit na zastávku Malenovice - křižovatka (cca 14 minut), popřípadě vlakem vysednout na zastávce Zlín - Malenovice. Dále pěšky na hlavní křižovatce jižně po ulici Masarykova, dle přiložené mapky.

Přes Zlín:
Pokud se ocitnete ve Zlíně, nejtěžším úkolem bude dostat se z vlakového/autobusového nádraží (jsou hned vedle sebe) na MHD zastávku Náměstí práce - dle této mapky (v automatu si kupte jízdenku za 12Kč). Dále nasednete na trolejbus linky 1, 2, 6 či 10 a cestujte na zastávku Malenovice - křižovatka (cca 13 minut). Dále pěšky na hlavní křižovatce jižně po ulici Masarykova, dle přiložené mapky.

Dobrým orientačním bodem při cestě Malenovicemi je zdejší hrad, nedaleko kterého se nachází DH chata.

Při jakémkoliv problému nás kontaktujte na telefonech, které všem účastníkům včas pošleme DH poštou.

globální pohled - klikněte pro detail mapy


detail Malenovic - klikněte pro detail mapy

Program

Pátek:
cca 21:00 - Oficiální zahájení
22:00 - DH táborák s opékáním (v případě příznivého počasí)

Sobota:
11:30 - oběd
13:00 - "Výlet do přírody"
17:30 - herní DH kvíz (aneb Karasman vrací úder)
20:00 - diskuzní koutek - budoucnost a směřování DH (odpovídají Memphis a MCZ), další témata vítána
22:00 - DH táborák s opékáním (v případě příznivého počasí)

Neděle:
cca do 12h - balení a odjezd

Chtěli jsme, aby se program nesl v trochu klidnějším duchu než minule. Místo akčně laděné Laser game s hektickým přejezdem do Zlína jsme raději letos zvolili klidnější výšlap do přírody. Relaxační ukázka krás zdejší přírody myslíme přijde po pátečním večeru více než vhod. V sobotu máme také zarezervovaný oběd v místní restauraci, ten je stejně jako minule v ceně pobytu. Večer bychom rádi rozjeli diskuzní okénko, pokud by někdo měl nápad na nějaké pěkné téma či zájem o krátkou tématickou přednášku, budeme jen rádi.




TIP: Všechny fotky z dnešního průzkumu terénu něco spojuje, je dobré to mít na paměti...

Co určitě s sebou:
- spacák
- pevnou obuv a dostatek nealko pití (výšlap)
- nějaké to jídlo
- peníze

Co se hodí:
- libovolné deskové a karetní hry
- libovolné hudební nástroje
- foťák

Co nebrat:
- tvrdé drogy
- zbraně
- vyhrocené spory z diskuzí

V případě jakýchkoliv dalších dotazů rádi odpovíme v diskuzi pod článkem.

Účast letos vypadá opravdu skvěle, už se nemůžeme dočkat. :)

pořadatelé
Fg & Memphis & simisek

Diskuze ke článku

Takže termín na posílání reportů bych dal na nedělní večer, a snad v pondělí se objeví souhrnný článek. ;)
@yenn (31.08.2012 14:35): Neměli by jste se nějak domluvit, ono to vypadá, že už to píšeš ty s Ajantisem a pak ještě Walome a Victor (viz. hlavní diskuze). Co kdyby jste si to nějak rozdělili na části, ať z toho nakonec nejsou tři reporty o tomtéž.
Plánujete někdo ten uživatelský report? Oficiální letos neplánujeme, tak bychom ho dost uvítali. :-) Máme k němu nachystané zveřejnění Karasova kvízu...
pro ty, kteří si nechtějí stahovat po jedné fotky od AlieN

všechny fotky ze srazu komplet

autoři snad odpustí, že tu dávám jejich dílka všanc..
@Memphis (28.08.2012 10:57): narážíš tím na něco? ;oDDDD já tu tvojí našla doma v kabelce.. ještě si pamatuju jak jsem šla v šest ráno spát a snažila jsem se před chatkou říci Jumasovi, že mam na prsou nějak moc cedulek, ale vypadlo se mě jen "víš co mam na prsou?" V tom se chatka vedle nás začala otřásat smíchem ;o) tak jsem dokončila větu jen "Memphise" ;oDDDD
No vy jste nás s Deimosem vzbudili když už jsme tak nějak skoro spali, 90210 by nevzbudilo nic.

Nějaké postavy jsem tam viděl, ale pamatuji si jen tu největší - Walome. Ty jsi také tahal Sayi, nebo jen dokumentoval ?
Je fajn že se nikdo s nikým nepopral. Alkoholu bylo dost, sporů moc ne, takže i v tomhle ohledu spokojenost.

P.S - Walome, jak se ti podařilo Všiváka odtáhnout ? A nebo kdo ho nesl ?
Druhý sraz byl příjemné pohodový a povedený. Report s pár fotkama zašlu do konce týdne.
Příště bych taky rozhodně přihodil více ležérního brnkání na kytáru ve slunečních brýlích. To na závěr dalo srazu úplně nový rozměr.
Sraz ač byl pro mně poloviční tak opět skvělý. Příště, ale bez tolika chozeního :-D.

Tolik ostudy zase :-D
Radeji budu strucny, nebo z toho budou mnohastrankove romany: Jedu zlutym busem do Plzne a, ac unaven, jsem stastny. Bylo to super, tak moc jsem si uz dlouho neuzival + tolik anonymnich avataru ma najednou realnou podobu.

Diky.
Bylo to moc fajn, díky organizátorům & pomocníkům.

Rád bych ještě vyzdvihl sobotní oběd - i přes (odpustitelné) potíže s obsluhou 100% zlepšení oproti loňskému srazu. Chutnalo, a to řízky nijak moc nemusím.
Po šestihodinovém cestování přes celou republiku konečně doma. Sraz byl vcelku fajn, a ačkoli jsem se zakecal jen s pár lidma, tak díky těm dalším aktivitám jsem se bavil dostatečně. Akorát jsem nerozloučil s Falagarem, čehož jsem trochu litoval :)
Parádní akce, díky moc za zorganizování, je jasný, že to musí být práce tohle všechno domluvit. Příští rok je DH sraz určitě prioritou.
Pln spousty pozitivních dojmů a zbytkového alkoholu právě jdu vytahat fotky z foťáku, rýpat se v nich moc nebudu, takže odkaz na galerii hodím za chvíli. Doufám že někdo pak sepíše ještě nějaký report ;-)

Každopádně díky organizátorům za organizaci a účastníkům za účast, bylo to super a příští rok zase :))
Dorazil jsem sice dřív, ale na DH došlo až teď, taktéž vše ok, Victore máš to mě schody dělají problémy :-D, jinak vymazleně vynikající akce, ti co nebyli o dost opět přišli. A bacha na Fgho.... se nezdá.

btw: jen 105 nepřečtených, to jste mě docela šetřili ;-)
Díky všem za účast, bylo to super. Speciální dík patří opět Karasovi za skvělý kvíz a ViRusovi za famózní nedělní logistickou pomoc. :)

S některými jsem se bohužel v tom shonu ani nestihl rozloučit, což mě mrzí, ale každopádně za rok ve Zlíně znova, to už se tak nějak ví. :)
Hradecká dvojice - já a jumas se již válíme doma ;o) PavelU a Chuchk by měli být momemntálně také už blízko domova. Po cestě jsem musela nakoupit zásoby alkohol testru, který mi ukázal, že řídit mohu..Jumas naproti tomu by nesměl řídit ani autíčko na dálkové ovládání ;oDDD sraz byl naprosto luxusní! Všechno bylo super, velmi se těším na fotky ;o) všechna čest organizátorům - moc děkujeme! Hlavně jsem ráda, že jsem mohla naživo poznat tolik super lidí ;o)
Hlásím úspěšný příjezd domů. Sraz byl geniální, report bude snad brzy, včetně kvízových otázek.

Say, Deimos a Alien doufám nějak uploadnou fotky a hodí sem link na download.
Hlásím taky úspěšně návrat domů. Cestou zpět jsem vyzkoušel Všivákovo auto a odvezl všechny (Všivák, Indian, Marty McFly a 90210) v pořádku do Brna, potom jsme si zašli do Pizzerie kde se k nám přidal Popkec (tímto vás všechny zdraví) aby jsem se najedli a hlavně vystřízlivěli. Před chvilkou ostatní odjeli směr Praha. Řídí Všivák, tak večer sledujte zprávy na Nově....dělám si srandu, snad v pořádku dorazí .-) Jinak sraz byl luxusní.
@Fg (26.08.2012 15:44): Se těžko popisuje a vysvětluje, ale...jakmile máš prostě v klíně cizí chlapskou hlavu (podotýkám, že si opravdu vůbec nepamatuju, jak jsme se tam dopracovali -_-), tak to trochu věci změní. A to mám ještě pocit, že jsme si tu tvou hlavu posílali. O.o
Hlásím úspěšný příjezd domů. Asi půjdu napřed spát=D

Ale jednoduše řečeno... Kdo nebyl, o dost přišel=) Foto snad do pár dnů nahodím.
Vidím to tak, že jsem první úspěšně a ve zdraví již zpátky doma a na DH a dovolím si tedy postnout své dojmy - bylo to awesome, nohy mě bolí ještě teď, FGho příspěvky si už nikdy nebudu číst stejným způsobem, Flowerpot je dost možná ten nejgeniálnější tanečník pod sluncem, v kvízu mi chybělo jen pár bodů k umístění (ten assassinský náramek se mi na pohled líbil docela hodně :'< ), Alien dělá parádní vodárnu (nebo má jen fakt dobré tabáky, čert ví), A Chuck....Chuck Chuck Chuck. To by byla kapitola sama pro sebe. >_>

Každopádně jak říkám, bylo to super a příště určitě jedu zas. I ten čas si udělám stůj co stůj.
Za mne, jakožto neorganizátora naprostá spokojenost. Byla to výborná akce, zvláště pochod byl luxusní! :-)
To mě do hodinky vyzvedne Všivák mířící z Prahy a za nedlouho na to se k vám přidáme .-)
Mě tátovo známý dovezl Cejlonský. Navařím dopředu do termosky a vezmu pro případ studenější noci.
@Say (23.08.2012 17:55): výborně, takže půjdem na čaj ;o) maté vem, možná ti drobet upiji ;o) ale pokud si při balení vzpomenu, beru taky nějaký čaj ;o) ani nevim co si všechno sbalit, zatim mam zbytečně moc oblečení, deku a polštář, mobil a jumase ;oD
@Marty McFly (23.08.2012 15:38): hele a myslíš, že oni byli pod velikým stresem vzhledem k tomu, že se asi dost pilo? ;o)
mě přišli těžké všechny..ale kdybych tak měla vypíchnout ty, do kterých bych se trefila tak z lehkých je to 3. a 12. ty mi přišly celkem fajn ;o) u středně těžkých 9. a 11. u těžkých tak 10. u zbytku bych si prostě ani neškrtla ;oDDD a pravděpodobně i tyhle bych nějakým stylem pohnojila ;oD víš co to je daný tím, jak kdo co hraje..já toho hrála fakt maličko a ke všemu mam bídnou paměť, takže se asi nebudu ani ztrapňovat ;o) půjdu se Say na kafe (resp. na čaj, kafe nepiju) ;o))
@RomcaT (23.08.2012 15:05): Já měl vysoké skóre, ale ač jsem si na otázky dal stejnej limit jako lidi na srazu, seděl jsem doma u obrazovky a nebyl jsem pod žádným stresem, takže se to nepočítá.

Která ti třeba přišla lehká a která těžká ? Dejme Karasmanovi feedback :)
Jsem upřímně zvědavej, jak Karasman vrátí úder. Že mám dělat kvíz jsem se dozvěděl před pár dny a protože jsme v jedný formě měnili server a běhali kolem toho dlouho do noci, dostal jsem se k tomu poprvé včera. Zatím mám okolo 30 otázek a dneska to musím dodělat. Fakt nevím, kdy to stihnu... Tímto se dopředu omlouvám, že to možná (určitě) nebude taková "kvalita" jako minule... :-)