Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Uživatelské články na blogu DH

Dámy a pánové! Nastává historický moment – ve VIP koutku jsme se konečně (podotkněme na popud četných nápadů z vaší strany - díky!) rozhoupali a rozhodli se, že je na čase dát vám k dispozici DH blog!

Do současné chvíle náš blog sloužil spíše jako informační kanál ze zákulisí tvorby DH, občasně s nějakou soutěží či reportem ze srazů. Podobných článků však není tolik, jejich pravidelnost je značně kolísavá, a tak nám často blog zeje prázdnotou celé týdny, což nám přijde škoda. Chceme zde zajímavé články a už z komentářů a diskuzí víme, že nemalá část DH komunity umí psát velmi čtivě a zábavně. A zároveň víme, že ne všechny texty se (ať už rozsahem či tématem) hodí do diskuze či komentáře. A právě takové chceme právě zde!

Pokud se chcete podílet na budovaní kvalitního obsahu DH zase novou formou a užít si trochu virtuální slávy, určitě nám zkuste nějaký svůj výtvor zaslat. Fantazii se meze nekladou, máme pouze dvě podmínky - veškeré články se musí týkat her a musí jít o originální výtvory, neuveřejněné nikde jinde. Také bychom neradi viděli recenze či návody, toho je všude na internetu spousta. Ale uvítáme třeba nějaké retro, úvahu, názor na novinky v herním světě, srovnání, zkrátka téměř co chcete. Za každý uveřejněný článek získá autor odměnu v podobě DH bodů, jejichž množství se bude odvíjet od rozsahu a kvality článku.



Jak na to?

Pokud máte nápad na zajímavý článek, ale nejste zrovna vyhlášení spisovatelé, nesmutněte. Kontrolu kvality si bere na starosti Karasman, což je vyhlášený Grammar Nazi, a veškeré chyby vám před uveřejněním opraví. Své výtvory posílejte na mail clanky@databaze-her.cz. Takže směle do toho, budeme se těšit!

Karasman & Memphis

Diskuze ke článku

Kdybych neměl strach z místní kritické obce, možná bych i něco napsal :)
Mno jsem zvědavej jak se to chytí, když už nám DH vyhovělo, tak bysme měli tvořit něco, co za to stojí :-D
Super nápad, jak znám uživatele DH, nepochybuji o tom že se dočkáme spousty skvělých a originálních článků. Už teď se těším a nevylučuji, že se taky připojím .-)