Články

RSS

PF 2013

Milí uživatelé, kalendářní rok 2012 se nám pomalu ale jistě chýlí ke konci, dovolte mi tak za celý tým stojící za naší databází Vám popřát do toho dalšího…


Vánoční nadílka s DH

Rok se s rokem sešel a už jsou tu zase Vánoce...


Tentokrát pokud možno 100%

Historie je poťouchlá, líná potvora, co má tendenci se opakovat. A nebo tyto vlastnosti mají lidé, kteří historii tvoří. Vyjde to nastejno, výsledkem je většinou ztráta, ztráta nenahraditelná.


Současná generace her, ohlédnutí zpět

Rok 2012 nám pomalu končí a ten příští očekáváme informace o nové generaci konzolí. Spolu s ní pochopitelně začne nová generace i pro PC, takže nenastává ten správný čas se podívat na tu současnou? Co nám dala a vzala? Co zůstane a zmizí? Právě nad tím bych se rád zamyslel v následujícím článku.


Uživatelské články na blogu DH

Dámy a pánové! Nastává historický moment – ve VIP koutku jsme se konečně (podotkněme na popud četných nápadů z vaší strany - díky!) rozhoupali a rozhodli se, že je na čase dát vám k dispozici DH blog!


2. oficiální DH sraz (část 4. - user reviews)

V posledním článku zabývajícím se letošním srazem si můžete přečíst reporty jednotlivých účastníků...


2. oficiální DH sraz (část 3. - gameplay info)

Do začátku 2. ročníku DH srazu zbývá pouze jeden pracovní týden a je tak nasnadě přinést finální dávku informací.


2. oficiální DH sraz (část 2. - pre-order)

Další dávka informací pro chronické nedočkavce je tady!


Vyhodnocení letní soutěže

Výsledky naší první video-soutěže nás utvrdili v tom, že příště... příště to musíme udělat TĚŽŠÍ.


Letní soutěž s Databází-her

Hektické období zkoušek ve školách skončilo, mezi VIP osazenstvem je minimálně jeden nový bakalář a jeden promovaný inženýr (pochlubte se v diskuzi, pokud jste letos také ulovili nějaký akademický titul), a tak nastává správný čas zase věnovat trochu lásky naší databázi. A začínáme soutěží.


2. oficiální DH sraz (část 1. - teaser)

Dámy a pánové, je tomu již rok, co jsem na tomto místě oznamoval konání prvního oficiálního DH srazu, letos tomu nebude jinak!


Podpoříte nás?

Poslední cíl DH 2.0 zůstal vedle toho nového designu, funkcí, chyb a jiných veselostí tak trochu upozaděn, vlastně jsme se rozhodli jej z různých důvodů nakonec pozdržet, než se věci trochu uklidní. A nyní, jen po "několika dnech" napjatého čekání, konečně nastal čas vám jej představit.