@Hrdlodus (13.11.2015 00:50): Dik. Asi udělám to samý i s druhou sérií, ale po pětce bych si od toho dal na chvilku voraz :)
@Vurhor (komentář): Už se těším na poslední komentář.
@Hrdlodus (18.12.2014 15:18): Vsetci okrem Bena toho som pustil medzi zombie
Super :) pitomé slevy, jsem to missnul když to bylo za cca 450,- oba díly. A teď je to tam za 750,- za díl přibližně. Ale tedy zahraju si znovu jedničku. Asi až vyjde GOT a Borderlands udělám velký nákup telltale her :D
@SilentWolf (18.12.2014 15:36): Ano. Když nemáš savy z jedničky, tak se pro dvojku nagenerují náhodná rozhodnutí z jedničky.
Když save máš, načte to Tvá vlastní rozhodnutí.
Když save máš, načte to Tvá vlastní rozhodnutí.
Zeptám se tady protože je tu aktivní diskuze..
Pamatuje si dvojka rozhodnutí z jedničky? Respektive když si na PS4 koupím 2 řadu budu ji mit jinou než když si koupím znovu 1 řadu, dohraju ji podle mých voleb a pak nainstaluju 2 ?
Edit: myslím řady, né epizody :)
Edit: myslím řady, né epizody :)
@Maximus (18.12.2014 10:37): Když ho kousl zombie, bylo to hlavně k naštvání. Bezmoc a vztek.
A situace, kdy nikde nikdo není a najednou se odnikud něco vynoří, jsou trapné klišé, bez kterého by ale tento typ příběhu být nemohl. (Přece jen, kolik lidí by zemřelo, když chodci jsou tak pomalí.
A kdo se s Tebou vydal na záchrannou misi?
A kdo se s Tebou vydal na záchrannou misi?
@Hrdlodus (18.12.2014 10:11): Na konci ked isiel zobrat Lee vysielacku a skocil na neho zombie a v tej malej stodole co si musel liezt hore na police a ked som tam siel druhykrat po kod od toho doktora tak tam vyskocil zombie ktory tam predtym nebol
@Maximus (17.12.2014 22:08): Napiš, čeho ses zlakol?
Skvela epizoda. Velka spokojnost. Viacmenej sa celu epizodu nieco deje a atmosfera dobra, dokonca som sa 2x poriadne zlakol.
Ne, to fakt nejde hrát. Zase jsem tam šel k nějaké kůlně a něco tam zamnou proběhlo .. ne, ne, ne .. nedohraju to a hotovo.
@PoetaBezRymu (29.04.2014 04:00): No ještě minimálně jedna a ta bude pro Leeho dost významná.
Mohl by mi někdo říct, kolik na mě v této epizodě čeká lekacích scén? Zrovna jsem u toho, jak Lee zakopává toho kluka a fakt už nechci znovu zažít to, že se tam zase někde nečekaně objeví zlověstná postava ve stínu a já se u toho leknu jako debil
Tuhle hru hraju převážně kvůli příběhu a proto, že mě zajímá jak to dopadne, ale tyhle lekací scény, ty mě fakt leda rozčilujou ..
Tak jak jste prořídli? Já nastupuju do poslední epizody ve složení Kenny a Christa s Omidem. Potěšilo mě, že Lee může zůstat i sám.
Ale no tak, zasraný Sylvestr Stallone?
Asi nejlepší epizoda.
Aha, asi máte pravdu, tak to jsem to v ten okamžik blbě pochopil.
@ugraugra (04.01.2013 18:29): Já to dohrál dneska a Lee prohlásil, že je to moc dlouhé pro ten kumbál s léky, který měl jen čtyřmístné heslo.
@ugraugra (04.01.2013 18:29): Mne sa zda ze to bolo tak, ze to myslel ako v situacii ze to nevypada na kod k TEJ skrinke s liecivami..... to asi malo hraca napadnut ze je to kod k inej skrinke - tej na chodbne. Aspon tak som to pochopil ja.
@PhyrexiaN (04.01.2013 15:40): Co si pamatuju, tak Lee sebral ten papírek od doktora a prohlásil, že to je nějaké moc dlouhé a že to na kod ke skřínce nevypadá.
@ugraugra (30.12.2012 15:31): Jop, i když pár věcí se dá vysvětlit - Zombíci za skleněnými dveřmi byli nejspíš odlákáni zvonem, takže tam nikdo nebyl, proto vzal Ben sekerku; skříňka- měla zámek, kombinaci si našel u doktora(společně s druhou kazetou).
Zbytek asi fakt nesmysl.
Zbytek asi fakt nesmysl.
Tahle epizoda je plná nesmyslů - zminovaný skok na druhou střechu, kde Leeho vytáhla ta hubená ženská; jak se Clem dostala do té garáže s lodí - pokud bylo tak lehké se tam dostat, proč to nikdo předtím nezkontroloval? Jak se Lee dostal zpět přes ten vysoký plot s ostnatým drátem po té, co vzal kazetu od zombie-doktora? Je Ben vážně tak debilní, že vezme nářadí, které blokuje prosklené dveře, za kterejma je 50 zombíků? Jak to, že jsem celou dobu nemohl odemknout skřínku s třetí kazetou a pak to najednou v jeden okamžik šlo? Proč si vlastně doktor nahrával ten rozhovor s ženskou s hákem v okamžik, kdy jí za blow-job dával léky? Proč by to kurva dělal? Vytvářel sám na sebe důkazy? Pak samozřejmě pár vyskočivších zombíků odnikud, resp. z míst kde jsem už dávno byl a nic tam nebylo a zombík se tam neměl jak dostat a mohl bych pokračovat.
Prostě mě tyhle nesmyslnosti serou a tady jich bylo na jednom místě fakt moc -> pro mě nejslabší epizoda.
Musim se smát tomu okamžiku, kdy Lee, takovej docela statnej nigga co má minimálně 90 kg skáče ze střechy na střechu a ta ženská s hákem ho prostě jen ve skoku chytne za ruku a vytáhne. Docela frajerka
Paráda. Skončilo to přesně jak jsem si myslel a chtěl. Lee dostal od Clementine ránu z milosti :-)
@Jack_Dark (22.11.2012 23:43): Jojo, nechat v závěru hlavního hrdinu takhle zdlouhavě umírat, to se jen tak nevidí :-)
@Jack_Dark (22.11.2012 23:43): To by museli konať výrazne skôr a nie len čakať kým Lee prvýkrát omdlie, aspoň podľa logiky seriálu. Sympaťák to každopádne bol, puto medzi ním a Clementine bolo alfou a omegou prvej sezóny a aj preto som ten záver naozaj prežíval - Telltale sa na ploche 5 epizód podarilo vystavať naozaj vierohodné medziľudské vzťahy
@M.a.t.t. (22.11.2012 23:39): Též mě závěr dostal, jen škoda že i když si ufikneš ruku stejně tě to nakonec zabije, furt jsem tajně doufal že to Lee nějak dá, byl to sympaťák.
@Jack_Dark (22.11.2012 23:26): Tak, jeden storyarc je zdá sa uzavretý a možno som ani nebol ďaleko od pravdy, pri mojej teórii o 2 sezóne.
Inak záver ma regulérne dojal. Všetci sme vedeli že to takto nejak skončí ale spracované to bolo na jednotku. Good job Telltale :)
@Walome (22.11.2012 21:59): Je to komplet tento příběh je uzavřen.
@M.a.t.t. (22.11.2012 21:56): No jasný, ale tohle je komplet první. Přemýšlím právě o koupi :)
@Walome (22.11.2012 21:54): Bude predsa druhá sezóna :) Ale je otázne kedy.
@Paul (21.11.2012 19:30): a je to teda komplet? 5 epizod a konec?
přidá někdo pátou episodu?
Na steamu za 12.5 eura za celou sezónu...a taky je celá venku. Ideální čas ke koupi, dost se těším po všech těch ohlasech. A seriál je (hlavně teď ve 3 sezóně) taky parádní.
HOLY MOTHER OF GOD!! Ta volba na začátku 5 epizody.. omg.. v které hře je něco podobného? Jako odehrát 5 epizodu bez ruky, vlastní volbou jsem zvědav jestli to aspoň něco změní..
Retail první sezóny je už dávno venku, ale jen pro US trh :/ nevíte, zda se to někdy dostane i do evropy???
@M.a.t.t. (21.11.2012 16:51): Jen co dorazím z práce tak nainstalovat a vzhůru na to!
Epizóda 5 je už vonku.
@Fg (04.11.2012 23:59): Až na konci tak to bude čekaní :/
No Time Left má vyjít na konci listopadu kucí ;)
GodOfTheSick:Vzhledem k tomu jak se jmenuje poslední epizoda pochybuju.
@GodOfTheSick (04.11.2012 20:33): Myslím že tomu zabránit prostě nejde.
Jde nějak na konci čtvrté epizody zabránit pokousání od zombíka?
Protože já jdu do páté epizody nakažanej :-)
Protože já jdu do páté epizody nakažanej :-)
The fifth episode of the series has been named and is currently slated for release in November - viac sa nevie.
@M.a.t.t. (04.11.2012 19:27): Tak to bude super, jinak nevíš kdy výjde ta pátá?
Jack_Dark: Posledná epizóda to nebude, bude aj druhá séria. Vzhľadom k záverečnému cliffhangeru 4 dielu ale dosť možno s iným hlavným hrdinom, žeby dospelou Clementine?
@M.a.t.t. (31.10.2012 11:40): tjn, kdyz za dve hodky muze mot dohrano
@kristmeister (31.10.2012 11:16): Keby tie epizódy boli aspoň dlhé ale rozohrať všetky a nechať tak, v tomto prípade nedáva logiku ;)
@M.a.t.t. (31.10.2012 09:41): tjn, to je vul...kazi tady hodnoceni zatim nejlepsiho dilu :)
Zaujímavé, že PERKmana zjavne tieto epizódy nebavia a napriek tomu si nájde čas skúsiť a nedohrať každú z nich :)
@Drolin (20.10.2012 19:21): Tím už ale koloběh dějin nezměníš. Světová veřejnost už dávno rozhodla jinak. Měl by jsi se pomalu smířit s tím, že se série TWD zapsala zlatým písmem do herní historie a už dnes ji lze považovat za klasiku adventurního žánru!
Nejlepší díl série.
@M.a.t.t. (20.10.2012 20:20): Jo, to bylo jen takové popíchnutí :).
@Drolin (20.10.2012 19:21): Nevravel si že ťa celkové hodnotenia až tak nezaujímajú a viac ti záleží na názoroch tvojich obľúbených uživateľov? :)
Měl bych si časem zahrát 3./4., nebo zde budou tyto baťovy cvičky nejlépe hodnocené adventury :).