Druhé príbehové rozšírenie hororovej hry The Evil Within, ktoré zároveň ukončuje príbehovú líniu Juli Kidman. Nadväzuje bezprostredne na predošlé DLC s názvom The Evil Within: The Assignment.
Hrateľnosť sa radikálne nemení, stále si budete musieť v prvom rade vystačiť s baterkou a s fľašami, ktoré budete používať na odlákanie nepriateľov. Dôraz na akciu je ale o niečo väčší a vo vybraných úsekoch sa nezaobídete bez zbraní - konkrétne pištole, či brokovnice. Nechýba ani sekera na jedno použitie. Zakrádanie je však stále prvoradé a bez neho sa nezaobídete.
Aha, takže oni odstranili veškerej příběh a vysvětlovačky z původní hry a narvali to do datadisku. Takže po dějový stránce docela zábava (a pro hráče TEW nutnost), stealth je to taky dobře udělanej, puzzly easy ale zábavný. Ale bavilo mě to míň než původní hra, protože sem z ní zrecyklovali zrovna ty nejnudnější levely (šedej koridor za šedým koridorem) a ten supr gunplay mi prostě chyběl. Ale aspoň tu Debra z Dextera konečně měla výraznou roli.
Pro: Uzavření většiny dosud neodhalených částí příběhu
Proti: Skrytí těchto pasáží do datadisků, kde by mohli spoustě hráčů uniknout