Prvé príbehové rozšírenie hororovej hry The Evil Within, ktoré je prvou časťou z plánovaných dvoch. Hrôzostrašné udalosti si teraz pozriete z inej perspektívy a to z pohľadu tajomnej detektívky Juli Kidman. Druhé DLC nesie názov The Consequence a je priamym pokračovaním udalostí za detektívku Kidmanovú.
V hre budete tentokrát bez zbraní a budete si musieť vystačiť s baterkou a s fľašami, ktoré budete používať na odlákanie nepriateľov. Hra ponúka nové prostredia, nové monštrá a množstvo napínavých chvíľ. Tentokrát to bude hlavne o tichom zakrádaní.
The Assignment obsahuje aj špeciálny nový mód KURIYAMI, ktorý vypne úplne všetky svetlá okrem vašej baterky.
Základní hra mě celkem bavila. Hlavně takovým syrovým gameplayem. Hlavní hrdina divnej, příběh na palici, ale prostředí, monstra a gunplay dobrej.
DLC jsem ale vzdal. Zas tak mě to nechytlo, abych tu hrál jen na schovku, utíkal a umíral. Vůbec mi ta změna nesedla.
Pro: Rozvinutí příběhu
Proti: Žádné zbraně