@Cathan (04.03.2026 14:39): Vieš čo, ja ti dám príklad, čo ja robím na DH, keď chcem ísť kupovať nejakú hru, pri ktorej som nerozhodný. Otvorím si diskusiu, či niekto nerieši nejaké technické alebo iné problémy. Prípadne ak je to napr. staršia hra, ku ktorej sa dostávam až teraz, tak ešte pozornejšie idem čítať tú diskusiu, že či tam nehovoria o nejakom fanúšikovskom patchi alebo HDtexturepacku a podobne, aby som nemal potom nejaké problémy, ktorým by som sa mohol vyhnúť. A keď ako prvá veta príspevku na mňa vybehne spoiler ku koncu hry, tak to dosť naserie. Však diskusia neslúži predsa len pre ľudí, čo hru dohrali alebo len pre tých, ktorí chcú rozobrať jej dej. Inak neber to tak, že je to len na teba. Možno si to prečíta aj niekto iný a bude dávať pozor. :)
Inak v tomto ma strašne serie youtube, ktorí v momente ako si pozriem trailer alebo gameplay video na nejakú hru, aby som sa vôbec pozrel, či mám záujem si tú hru zahrať, začne má krátko na to spamovať spoileroidnými thumbnailami a výraznymi nadpismi o smrtiach postáv alebo odhalení záporákov, ktorých ešte ani nepoznám. Celkovo ma štve táto (ne)kultúra postavená na clickbaitoch, ragebaitoch a podobne, ktorá žije z prchavej senzácie a bulvarizácie. Ale to už som sa trochu odklonil. :)