Hero of the Kingdom 2 vypráví příběh dvou sourozenců, bratra a sestry, kteří našli útočiště v malé rybářské osadě. Jenže záhy přichází útok pirátů. Ti unesou sestru hlavního hrdiny neznámo kam. Takže hlavní úkol je jasný, zachránit milovanou sestru z rukou obávaného pirátského kapitána jménem Black Rose. Jeho útoky ohrožují celé království, ale na pozadí se objevuje mnohem větší hrozba.
Druhý díl Hero of the Kingdom sází na stejnou stylizaci, atmosféru a pohádkové pojetí boje mezi dobrem a zlem jako jeho předchůdce. Jsou zde prvky fantasy, v průběhu hry se objevují goblini, zombie, zlý nekromant atd. Dvojka přináší nové prostředí ve formě tropických ostrovů, nové schopnosti jako třeba páčení zámků a nové nepřátele, kterými jsou hadi, krokodýli atp. Hratelnost opět stojí na hledání skrytých věcí, plnění drobných úkolů pro lidi, které hrdina potká, a získávání slávy, jež umožňuje dostat se k lepším schopnostem a k hlavním úkolům.
Hra neobsahuje žádný dabing, vše je řečeno pomocí textu.
@next_ghost (11.05.2024 12:24): díky za radu, i android verze to má jsem právě zjistil.
Pro: Více téhož
Proti: Více téhož