Stanete se hrdinou jménem Corvus, který se po smrti D'sparil (nejslabší ze Serpent Riders) vrací do svého města Silverspring, kde zjišťuje, že obyvatelé jsou nakaženi záhadnou chorobou a město je zdecimováno. Vše souvisí s minulým dějem a proto se vydá pátrat, co se stalo.
Pokračování úspěšné středověké akce Heretic tentokrát plně 3D z pohledu třetí osoby. Vyznačuje se svou délkou a grafikou s mnoha světelnými efekty a výbuchy a kontaktními boji plnými krve a akce. Jako zbraně poslouží hole se sečnými nástroji, které se upgradují, budete metat energetické střely, používat spousty ochranných kouzel, zbroje, sbírat bonusy. V cestě vám budou stát démoni, zombies, gigantičtí vosí válečníci a jiný přerostlý hmyz, mohutní kati a jiní. V rámci dobrodružství projdete zničená města, chrámy, bažiny, hnízda a spousty jiných. Za zmínku stojí i audio zpracování, zvuky zbraní, naříkání obětí a dětí v herním pozadí.
@Malignus (26.05.2022 21:04): Jedině na ebay, popř. na aukru. Loni to tam nabízeli, ale nikdo nezakoupil. S touto hrou jsem se natrápil dost. Bavila mě extrémně, ale crcačka s hudbou, to byl bizár. A stejně mi to nejelo úplně ideálně, uložené pozice. Chtělo by to Gog, Steam. A hlavně pohodlnou implementaci hudby, jakožto pevnou součást licence.
Pro: svižná akční hratelnost, design úrovní, grafika, kamera, efekty zbraní
Proti: krátké, nic moc nepřátelé, kteří jsou ke všemu dost blbí