@David_Cravford (07.11.2025 14:32): "Hlavně se obávám že mise budou jen další lineární a přeskriptovanej bordel stejně jako byl RDR2, čtyřka a pětka"

Přesně. Jak RDR2, uznávám velmi, tak hlavní mise byly jeho zdaleka nejhorší část, GTA V to samé
Dělat jednu hru přes dekádu. Místo toho aby Rockstar třeba vytvořil nějaké menší hry jelikož mají talentované vývojáře. Hlavně se obávám že mise budou jen další lineární a přeskriptovanej bordel stejně jako byl RDR2, čtyřka a pětka. Fakt mi chybí ta volnost co mělo 3D univerzum.
Podle mě, pokud stále frčí jejich předchozí produkt, tedy GTA 5, je skvělý marketingový tah oznámit schválně dřívější datum vydání, vyvolat hype celé značky GTA a pak vydání GTA 6 odložit. Mohlo to být plánováno od začátku takhle.
@BUMTARATA (06.11.2025 22:57): No ne že bych se nemohl dočkat, je mi to tak nějak jedno, ale přál bych si aby ten listopad bylo fakt konečné datum, protože bych rád viděl jak na to budou reagovat ostatní vydavatelé. Myslim, že by to úplně zabilo Vánoce pro všechny krom Nintenda, pravděpodobně by si ani codko neškrtlo.