@Feidias (10.07.2024 13:41): souhlasím, hratelnost je i po xx letech parádní!
@Karasman (10.07.2024 19:45): takže se komentář líbil nebo nelíbil? Co tě zklamalo ve hře? První level si snad pamatují úplně všichni kdo to tenkrát hráli.
Byl jsem na tom úplně stejně, nehrál jsem to přes 20+ let a přesto mě to okamžitě chytlo, pravda chvíli mě trvalo, než jsem hru dokončil ale já to takhle mám více méně s každou hru kterou hraji, běžně dokončuji za půl roku až rok/dva, a někdy i déle, viz. stále nedohraný první C&C. :)
Hru vlastním i na Steamu (nekup to ve slevě podruhé), nicméně chtěl jsem si to prostě užít v true 3D grafice na 55" OLED TV z gauče.
Byla to místy solidní výzva, nakonec jsem ovladač dostal do ruky a zvládl to, samozřejmě s lehkým přispěním YT, občas to prostě bylo nutné. Nejtěžší byl fakt, že ovladač má poměrně citlivé analogové páčky a umístit pod palbou zaměřovací kříž (v ovládání jsem nenašel žádný auto aim, apod.) na velmi nepříjemné automatické věže, a pravděpodobně ještě horší létající pohyblivé miny, je fakt obtížné. Tohle se ti na myši nemůže stát ani omylem.
Vím, že tady na DH je jeden uživatel, jméno aktuálně nevím, který právě hraje starší hry na PC přes emulátor a vysloveně na velké TV aby si je užil v 120hz/fps. Musím uznat má to něco do sebe. :)