Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

DH Masters 2018 - 5. turnaj

Finále DH Masters 2018 je tu.



První listopadový víkend bude ve znamení finálového kola DH Masters 2018. Pokud si vzpomenete na minulý rok a turnaj ve Faerii, tak tentokrát to bude něco podobného.

Budeme hrát karetně-taktickou free to play hru Duelyst.


Vaším úkolem bude poskládat si balíček karet a poté v duelu porazit svého soupeře. Budeme hrát klasické duely 1v1.

Před začátkem turnaje prosím věnujte pozornost alespoň tutoriálu - zabere to asi 10 minut a budete znát základy. Další příprava už záleží jen na vás. Pokud budete chtít do hry proniknout více, doporučuji Duelyst guides.

Pravděpodobně budeme hrát systémem "základní skupiny - playoff pavouk". Zápasy se budou hrát vždy na jedno vítězství, pouze finálový zápas a zápas o 3. místo se odehrají na dvě vítězství. Pavouk se nejspíše odehraje systémem double elimination.

1. místo – kredit 25 euro
2. místo – kredit 15 euro
3. místo – kredit 10 euro

Jako vždy se uskuteční také tipovačka a divácká tipovačka.

Organizace

Turnaj proběhne o víkendu 3. - 4. listopadu 2018. Je nutné se do něj předem registrovat (stačí mi poslat krátkou zprávu do DH pošty). Deadline pro registraci je pondělí 29. 10. 2018 23:59:59.

Seznam aktuálně zaregistrovaných je k dispozici zde: odkaz

Obecné informace o turnaji DH Masters naleznete na stránce facebookové skupiny a na turnajovém webu.

Rozpis zápasů zveřejním po ukončení registrací.

Pravidla
- Budeme hrát pouze s balíkem Lyonar Kingdoms. Balík si však můžete upravit dle vlastních představ.
- Je povoleno mít v balíku pouze basic karty! Jak je poznám?
- Pokud se prokáže, že soupeř zahrál nepovolenou kartu, znamená to automaticky kontumaci zápasu.

Vyzvat hráče na souboj je velmi snadné. Stačí si ho přidat do přátel na Steamu a poté mu přímo ve hře odeslat pozvánku.

Příjemnou zábavu! :)

Kwoky

Chcete, aby byl na DH blogu uveřejněn i váš článek? Pošlete nám ho na e-mail clanky@databaze-her.cz.


Diskuze ke článku

Mne se to naopak dost libi. Ale bohuzel nemam vsechny basic karty bo mi to vcera moc neslo a dneska jsem se socializoval a nebyl cas. Ale rozhodne jsem pripravenejsi nez minuly hry. Ale vy urcite mate navrceny nejaky taktiky a rozdrtite me :/

Kwoky predpokladam ze twitch bude :)
@Fatality (02.11.2018 20:01): Aby se ti odemkly všechny basic karty (a 2. generál) tak se musíš dostat na 11 level. Na 10 level se dostaneš i hraním v Practice. Výš už pak musíš Ladder. A pokud chceš i třetího generála, tak ještě musíš vyhrát 10 zápasů v ladder soubojích.
Jak si odemknu vetsinu basic karet? Musim hrat ladder nebo jak to je? Chci se divat na Blizzcon a zitra dopoledne taky asi nebudu mit cas, tak si to chci rozvrhnout nejak, abych aspon mel dostatek karet.
@Drekt (02.11.2018 11:33): A to mě právě dost štve :D Nesnáším přípravu balíku a tady si teda hodně nevím rady. Asi strávím večer sjížděním nějakých tutoriálů. Celkově ta hra se mě strašně nelíbí, je mi zejména strašně nepříjemný ten pixelart smíchaný s moderním designem :/ Úplně u toho trpím :D
@Red (02.11.2018 00:00): I když těch karet zas tolik není, to jak z poskládáš balíček může udělat ohromný rozdíl. Rozhodně oproti turnaji ve Faerii (kde měl každý stejný balík) je to náhodné méně.
Hmm tady opravdu nezávidím diváckou tipovačku. Když dostanete špatné karty tak s tím nic neuděláte, v tý basic verzi za jednu stranu těch možností moc není. Na druhou stranu se aspoň budu moci utěšovat že měl soupeř jen štěstí:)))
Tak jsem se k tomu dostal a je to fajn. Ale teda dost pomáhá, že jsem hrál hearthstone. Mimochodem, basic karty jsou ty bez drahokamů, chápu to správně.

Těším se na zápasy.
Rozpis zápasů na sobotu (základní skupiny): odkaz

Počítám 10 minut na zápas a po každém bloku půl hodiny přestávku. Buďte prosím dochvilní. Díky.
@Walome (01.11.2018 07:37): Děkujeme za podnět. Velmi si vážíme Vašeho zájmu o náš turnaj. Celý pořadatelský tým pracuje ve dne v noci, aby Vám poskytl co nejlepší zážitek.
Velmi nás proto mrzí, že pro Vás účast v turnaji znamená nějaké nepříjemnosti. Přijměte prosím jako malou kompenzaci slevový kupón "COMPLAINTBOX", který lze využít na všechny naše produkty.
Věříme, že se tato situace již nebude opakovat.

S pozdravem a přáním hezkého dne
Generální ředitel DH Masters

odkaz
Dobry den, chci si stezovat, ze kvuli Kwokyho turnaji budu mit mene casu na RDR2. Prosim predat patricnym osobam, dekuji.
Vylosoval jsem rozdělení do skupin.

Skupina A:
Gordon
Steve
Kunick
Psyx
kiwizak
Eru

Skupina B:
Drekt
RemixSvK
Crash
Red
Walome
Fatality
@Kunick (30.10.2018 09:57): Zrovna to vymýšlím.

EDIT: Je 12 hráčů, takže v sobotu budeme hrát dvě základní skupiny po 6 hráčích - každý s každým. Z každé skupiny postoupí nejlepší 4 do nedělního pavouka, tedy 2 hráči nepostoupí.

V neděli se odehraje play-off systémem double-elimination. Všechny zápasy budou na jedno vítězství, jen finále a souboj o 3. místo budou na dvě vítězství. V neděli také dohrajeme zápasy o 9. a 11. místo.
Registrace skončila.
Do čtvrtka mi můžete posílat tipy do divácké tipovačky. Můžete vybírat z těchto soutěžících.
Toto kolo budem musieť vynechať. Cez víkend robím. Tak snáď nabudúce, ak to Kwokyho neprestane baviť. :)
Hoj dosáhl jsem 11. úrovně ale nevím jak unlocknout generála. Kartičky mám.

Jinak dobrá hra:)
Připomínám, že zájemci o turnaj by se měli zaregistrovat. Zatím se vás přihlásilo jen pár.
Dvě novinky.
1) Změna pravidel. Nemusíte mi posílat odkaz po zápase. Stačí, když vás budu mít v přátelích na Steamu a dostanu se k replayům přímo z menu hry (Friends - profil - Match history).
2) Budu nejspíš všechny zápasy streamovat přes Twitch. Tedy než začnete hrát, tak mi napište na Steam.
Tož tak mi bylo vysvětleno, že všechny basic neutrální karty jsou odemčeny hned. Stačí tedy nahrát zmíněné dvě-tři hoďky. Zas jsem zbytečně plašil.
Wííí, pěkný výběr hry, odhadem, jak dlouho trvá otevřít všechny povolené karty pro turnaj?
@Kwoky (17.10.2018 23:59): Super, tak ještě doplním, že ten třetí jde získat pokud vyhrajete s frakcí 10 zápasu v ranked módu (to jsem ani sám nevěděl).

No a stejně jako u Faerie připomínám, že turnaje her, u kterých hraje značnou roli náhoda, je nejspravedlivější hrát systémem všichni proti všem. Jinak stačí 2x smůla na karty a i nejlepší hráč se nedostane ani ze základní skupiny :/
@Drekt (17.10.2018 23:53): Díky za rychlou reakci. Napsal jsi to přesně - basic karty frakce + basic neutral karty

Ano, generálové jsou povolení. Pro jistotu i jmenovitě - Argeon Highmayne, Brome Warcrest, Zir'An Sunforge
@Eru (17.10.2018 23:37): Balíček, který obsahuje basic karty frakce + basic neutral karty.

Pro vyfiltrování si prostě vyber prvního generála a do Search napiš "Basic".

Aby se ti odemkli všechny basic karty frakce, musíš ji dostat na 11 level. To ti pak odemkne i druhého generála pro tuto frakci, kterého předpokládám můžeme použít taky.
Co je balík Lyonar Kingdoms? Balíček, který obsahuje pouze karty této frakce?