Aiko's Choice je samostatně spustitelné rozšíření k Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Příběh se, jak už podtitul napovídá, zaměřuje na známou adeptku kunoiči Aiko. Ta se bude snažit o pohřbení svého starého života, včetně vypořádání se s duchy své minulosti, kteří jsou s ní hluboce svázáni. Aiko ovšem nebude na vše sama, na hráče opět čeká velení skupinky unikátních postav disponující několika schopnostmi a vychytávek, které efektivně zneškodňují nepřátele.
Rozšíření obsahuje celkem tři mise, které se odehrávají v průběhu dějství základní hry v raném období Edo. I zde si hráč může vybrat mezi stealth nebo útočným průchodem hry.
@veselykralicek (13.03.2024 07:22): 21 hodin, loudám se no :)
@Karasman (13.03.2024 07:45): Jasně, že mě taktické strategie baví a na Desperados III se těším. To má navíc ještě krásnou stylovou krabičku. Vidím to tak na příští rok ale, abych se toho moc nepřejedl. Škoda, že Stargate asi nebude nic moc dle hodnocení na Steamu, ale těžko říct a u Shadow Gambit: The Cursed Crew taky čekám na slevu :)
Pro: provázaný příběh, japonský dabing, různorodé mise, pětice postav, podrobné statistiky
Proti: chybí svazování, zasekávání členů týmu o překážky a parťáky, zbytečná volba