NHL 2000 je první hrou ze série NHL, která vyšla v české lokalizaci. Komentář Petra Vichnara se bohužel omezuje jen na jednu úvodní větu a zápas je již komentován v angličtině Jimem Hughsonem a nově Billem Clementem.
Jsou zastoupeny dlouhodobě osvědčené módy jako sezóna, exhibice, play-off a turnaj. Nově se objevila výuka, kde si můžete vyzkoušet vše od bruslení po bodychecky.
Hra také postoupila o krůček kupředu na poli grafiky a animace, kde každý brankář má svůj vlastní styl chytání. Novinkou je i možnost přidání do hry vlastních hlášek ve formátu .wav a při tvorbě hráče můžete tomuto přiřadit vlastní obličej a nastavit jeho statistiky.
@Gordon (09.06.2014 08:25):
Tak toto vlákno jsem už viděl několikrát ale nic nepomohlo, takže to bude asi tím že mám grafiku ati radeon 5500. Ale nejde mi do hlavy že demo mi šlo výborně.
Pro: Dokonalá hratelnost, editor hráčů, ozvučení a hudba, animace, bitky, na tu dobu dobrá AI.
Proti: Rozhodčí jsou hodně tolerantní.