@H34D (10.05.2025 11:03): HOTU možná časem vyzkouším, vypadá fakt dobře, ale rád hraji hry prvně v jejich původní podobě, než je začnu nějak módovat.
Lepší save bohužel nemám, všechny jsou už skoro z konce a poté, co jsem od nich ty itemy získal.
Ten vliv tam 100% je, protože tam byly i neutrální jednotky z datadisků. Jako u Titan's Thunder bych ještě věřil, že to mohl nějak složit (tam těch artefaktů není tolik a dostal jsem se k němu později), ale aby během snad měsíce nebo necelého měsíce měl složené i Dragon Father (měl ho v podstatě hned jak jsem ho poprvé potkal), to už mi přijde skoro nereálné. To bych musel mít fakt kurevskou smůl, resp. AI kurevské štěstí, ale kdoví. Jako je docela vtipné, že hned první mapa co zapnu a stane se tohle :).
Je fajn, že v kampani ten vliv datadisků ale není, kampaně si dohraju a scénáře možná budu hrát už s HOTU mno.