@Isair (08.05.2025 14:01): závidím ti tvoje nadšení...já se nikdy nepřenesl přes tu plastickou grafiku a ústup od té pohádkové z dvojky :´-)
@Isair (08.05.2025 14:01): no, já hrál kampaně naposledy v HD edici a tam ty datadisky stejně nejsou vůbec, takže to asi není směrodatná odpověď..
@veselykralicek (08.05.2025 13:58): Jako některé ty kombinované jsou ale ultra overpowered (kombinující bonusy všech itemů + přidávající další navíc), přijde mi jako totální debilita, že to tam dali takhle na "random spawn".
Stejně jako by byla debilita, kdyby to padalo v kampani pro The Restoration of Erathia, která na to není uzpůsobena, proto se níže ptám, jestli tedy všechny kampaně mají čistě ty své itemy :). Ve dvojce to tak bylo právě i u scénářů.
@Isair (08.05.2025 13:49): tak kampaně jsou na to hlavně uzpůsobené, protože tam se snažíš ty artefakty naopak zkompletovat a ty scénáře jsou navržené tak, abys nebyl OP. Bohužel párkrát se mi v Hotseatech taky stalo, že někomu padnul Armageddon's Blade a v tu chvíli bylo vlastně po hře..
@Jab (08.05.2025 07:47): @H34D (08.05.2025 07:48): Hrál jsem hned ten první "all for one", který dokonce ani není z Shadow of Death, takže mě to o to více překvapilo. Jako docela solidní "game breaking", kór na takhle malé mapě.
Btw, jak je to v kampaních? Ty jsou limitované pouze na itemy konkrétní hry (původní kampaň- artefakty z původní hry, armageddon's blade přidá ty své atd. nebo mají taky všechny všechno?).
@H34D (08.05.2025 07:48): dyk ja vim ... si z tebe delam prdel ... taky se xkrat stalo, ze uz jsem se za tebe radoval z vitezstvi a tys' potom pak nakonec necekane a pykal a naopak, uz jsem to chtel vypinat, ze je konec, a tys' to nakonec dal ....
@Isair (08.05.2025 06:12): Záleží, co za scénář hraješ. Nebo jestli spíš tím nemyslíš náhodnou mapu. Ve scénáři může tvůrce záměrně tyhle artefakty umístit na mapu už složené. V náhodně mapě záleží jaký template. V Duelu máme několik už složených artefaktů, ale rozhodně ne Pedant of the Dragon Father. Můžeš si scénář zapnout znova, dát kód nwctheone a mrknout hned první den, kde ty artefakty byly a jak se k nim hráč (počítač) dostal.
@ntz (07.05.2025 17:31): Lidi nemají rádi spoilery, ale videí, kde failuju a dostávám na prdel tam mám víc než dost :)
@Isair (08.05.2025 06:12): Je to normální. Normální Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death.
Sakra, to je normální, že se ty combination artefakty spawnují ve scénářích normálně? Po letech jsem si rozjel jen tak zkusmo ten úplně první scénář a po chvíli tam na mě najela AI s Power of the Dragon Father a teď další měl Titan's Thunder (hraju GoG verzi). Jako takovéhle overpowered artefakty úplně kurví hru, jako fajn nápad, když si to člověk fakt musí sestavit a dostane se k nim tudíž horkotěžko v pozdní fázi hry, ale aby se to tam spawnovalo takhle běžně, to je fakt o ničem. Nebo nevím jak jinak se k tomu ta AI mohla jinak dostat tak rychle?
@H34D (07.05.2025 07:01): a nemohl bys prosim nejak oznacovat ta videa, kde dostanes vyprask ? ta mam specialne rad ... ty vzdycky kdyz vyhrajes, tak se ti zmeni trosku hlas a zacnes to tak nadsene rozebirat ... kdyz dostanes na prdel tak to cely potom konci tak nejak prirozenejc a casto s nejakym poucenim ... :P
@H34D (07.05.2025 07:01): :-D
@H34D (07.05.2025 07:01): :-D
@7c (06.05.2025 17:25): To ne. Jediné co bych doporučil jít na maps4heroes a seřadit si to podle hodnocení a počtu stažení a z toho vybrat. Existuje ale seznam must watch videí a to je celý můj YouTube kanál.
@H34D (06.05.2025 06:52): Já hlavně myslel tu striktní strategii - kdy záleží na každém rozhodnutí.
Existuje nějaký seznam "must play" map?
Existuje nějaký seznam "must play" map?
@7c (03.05.2025 22:53): A way home je jedna z nejznámějších map. Určitě doporučuji, je to megalomanský zážitek.
Jako vím, že jsem spíš v HoMM3 něco jako casual/turista (dohrál jsem Restoration a asi základní datadisky - myslím - a pak všechny XL mapy u vydání), ale tohle se fakt hraje: https://www.celestialheavens.com/forum/topic/11267 ?
@mazar1234 (27.02.2025 22:34): Díky, vážím si toho :)
@Jab nestíhám bohužel, omlouvám se. Jestli chceš, klidně to přidej ty. Edit: Tak právě odeslán návrh.
@Jab (27.02.2025 22:21): Ako on môže mať nízku karmu? Znásilnil 12-ročné dievčatko alebo čo.
Ale je super, že neonanuje nad výhrami a dáva tam z jeho pohľadu cenné videá, byť sú prehrané, to je super respect z mojej strany, len mám radšej keď vyhrá, lebo mu to z celého srdca prajem. A to som hetero.
@mazar1234 (27.02.2025 22:06): Je to o karmě. Tu má teď nízkou, anžto ještě nepřidal Olden Era. :(
H34dovi sa nejako v posledných dňoch nedarí, ale zase treba dodať, že keď prehrá tak skôr na STATY, STATY kurva STATY, než na armádu.
Ako sám povedal, 40 Drakov dá dole 4 Behemotov?
Z toho znie ponaučenie, "Keď dávaš sračku a dostávaš čočku tak asi nevyhrajes". HOWGH
Pritom keby mali rovnaké staty tak by to IMHO vyhral.
Ako sám povedal, 40 Drakov dá dole 4 Behemotov?
Pritom keby mali rovnaké staty tak by to IMHO vyhral.
@Jab (20.02.2025 10:48): aha, no jo .. diky ....
@H34D: co rikas na posledni zmeny z HotA 1.7.2
[+] Eagle Eye gives the hero a 40/50/60% chance to learn each opponent's 1-3/4/5 level spell before starting a combat and when a spell is cast in battle. Allows the player to view 1-3/4/5 level spells in the o
pponent's spellbook in combat. If both heroes have Eagle Eye, it is mutually blocked (similar to Tactics)
[+] Learning increases the hero's experience gains by 25/50/75%. Gives the hero an extra level-up immediately when picking or upgrading the skill
[+] First Aid gives the First Aid Tent the ability to increase the HP of all creatures in the hero's army by 5/10/15% (rounded down) while the Tent is not destroyed
[+] Sorcery now increases spell damage by 10/20/30%
[+] Sorcery now increases spell damage by 10/20/30%
@H34D (25.12.2024 19:16): super. Asi to v Ubisoftu myslí opravdu vážně.
Plánovaný díl Heroes: An Olden Era bude mít hudbu od Paula Romera a Heroes Orchestra https://www.youtube.com/watch?v=_7UiZws6vL0
@Zero (11.12.2024 20:39): @Jab (11.12.2024 20:33): Já si pamatuju diskuze na toto téma a Soutok prostě budil velkou nevoli, to si pamatuju naprosto jasně :)
@Malignus (11.12.2024 21:05): Hej, já taky. Následuje to "zlý" konec MaM 7, který je samozřejmě ten "lepší". :) Klidně bych si ten datadisk za a proti Forge zahrál. A měl bych jej asi raději jak Heroes of Might and Magic III: Armageddon's Blade
Factory v Heroes of Might and Magic III: Horn of the Abyss není určitě špatný. Ale není to to, co bych chtěl. Ale Cove tam byl bezvadný. A ta hudba! Docent Picolan byl génius a je jen dobře, že hudbu k Factory za něj pak (po jeho smrti) dokončil sám autor původní HoMaM 3 hudby Paul Romero.
@Jab (11.12.2024 20:33): Co se týče Confluxu, já radši Forge. :-D
@Zero (11.12.2024 20:39): Jj, Inferno se povedlo. Jinak taková Jenova, Gem a Lorelei taky vypadají dobře. :-)
@John Mirra (11.12.2024 20:30): Čím to má koho popudit?
Jinak bych odpověděl parafrází – nejhezčí holky jsou z okolí Inferna. :-D Pyre a Fiona jsou obě povedené. A z Olemy je sexy gothička. A z Ashe je ta Ash! Jsem holt slepý. Spousty detailů jsem si na těch titěrných původních portrétech vůbec nevšiml. Třeba u Octavie jsem měl za to, že má dlouhé blonďaté vlasy.
@John Mirra (11.12.2024 20:30): Pane, urazil jste mě! Očekávejte, že se Vám můj premiant (nebo kolikátý to byl) ozve s podmínkami souboje!
Ve skutečnosti pokud vynechám powergaming hledisko, tak Conflux asi nikdo moc nemusí, ne? :)
@Dan9K (10.12.2024 16:10): Ve skutečnosti jsem jen chtěl popudit místní hráče použitím mého oblíbeného přeloženého termínu pro Conflux. Ale nemělo to kýžený efekt :(
@John Mirra (10.12.2024 13:11): a myslíš jako hrdinky nebo ujíždíš na Spritech? :D
@Malignus (10.12.2024 08:45): Jednoznačně Soutok! Muhahaha!
@Jab (09.12.2024 23:42): Tak, a teď už jen se shodnout na tom, jaká frakce má nejkrásnější ženský. :-D
@veselykralicek (10.12.2024 01:38): Original Heroes of Might and Magic 3 hero portraits remastered using Stable Diffusion with DreamShaper checkpoint, img2img pipeline and 1-2 hours of manual work per portrait with Affinity Photo.
Je to v popisu každého videa. Čas na portrét je variabilní. Tyhle mu trvaly dvě tři hodiny.
@Jab (09.12.2024 23:42): AI?
Skoro bych řekl, že jsou ty výsledky lepší a lepší. Těším se, že někdy ty nové portréty jako volitelné přidá Heroes of Might and Magic III: Horn of the Abyss
Tak jsem pro vás udělal menší představení toho nadcházejícího Heroes Olden Era https://youtu.be/2XuoctOFdWY?si=npgZOEQsI2lPkSk7
A nebo si dat indie Homam :)
Já jsem teda v prvé řadě zvědav, jestli to nebude zjednodušené a jestli se to bude dobře a rychle ovládat (jako HoTA)
Jako vypadá to fajn. Ale zase z toho zároveň čiší ta touha jen se zavděčit fandům třetího dílu. Je to stále Ubisoft. Tady tak spíše očekávám nic moc hru, která láká na nostalgii. A za pár let vyhození z ubisoft storu a znemožnění online hraní.
@Garion (22.08.2024 23:51): Třeba se to taky odehrává na Sicílii... :-D
@BUMTARATA (22.08.2024 19:48): Nejak sis to popletl s novou Mafii :)
@BUMTARATA (22.08.2024 19:48): Olden Era :)
Oznámeny HoMaM: The Old Country.
Menší report z každoročního Heroes 3 srazu https://www.playzone.cz/clanky/221118-ce ... kvapeni-nebylo-nouze - kdo se k nám přidá příští rok? :)
nevite jak se jmenuje modifikace co ma vyjit? nemuzu si vpomnet na nazev ale asi pred 2 mesici jsem hledal mody a prave sem narazil na nejaky ktery je pred vydanim
@Say (23.01.2024 11:07): Už nějakou dobu ano. Berou se ale jen tyhle samostatné a svébytné předělávky/totální konverze.
@H34D (20.01.2024 15:27): Aha, netušil jsem, že neoficiální modifikace hry tady mají své profily.