New legends will rise.
Mnoho let již uplynulo od objevu tajuplného Travelera. Entita připomínající nejvíce umělou planetku přinesla lidstvu zlatý věk technologického pokroku a expanze lidstva mimo naší sluneční soustavu. Zhola nic nenasvědčovalo konci tohoto pozitivního směřování, dokud lidé nenarazili na dobyvatelskou rasu Cabal. Tito agresoři ničí jednu lidskou kolonii za druhou a Země se tak brzy stává poslední baštou odporu. Traveler zastínil poslední existující město svou přítomností, aby skrze sebeobětování poskytl lidské rase poslední naději na přežití...
Pokračování Destiny (2014) je online střílečka s RPG prvky rozvoje hratelné postavy. Zabíjením nepřátel a plněním úkolů získáváte nové vybavení, schopnosti, zatímco rozmotáváte příběhové klubko titulu oplývajícího bohatým lore. Herní aktivity se dělí na PvE a PvP. Změny doznal systém propojení hráčů v online hře, který v Destiny 2 spoléhá na možnost vyhledávat klany, které shání hráče do raidů či striků. Titul je tvůrci nadále podporován formou herních dodatků.
Tak jsem v noci konečně dohrál kampaň Final Shape.
Nemůžu tomu uvěřit, ale povedlo se jim s tím přistát. Ne úplně dokonale, ale povedlo, což po posledních dvou letech nikdo nečekal.
Expansion samotný je nejlepší co Destiny doteď mělo - lepší než Taken King, lepší než Forsaken, lepší neš Witch Queen. Kampaň je špičkově podaná. Nové fíčury, zbraně a lokace jsou super.
Lore a dokonce i příběh, který funguje parádně a dokončuje všechno důležité co měl.
A do toho post-campaign obsah a "epizody" co vyplní tento rok a vypadají víc než zajímavě.
Bungie se to fakt povedlo.
Můj původní postoj byl, že dojedu tuto kampaň a tím se vyprostím z Destiny a už v něm nebudu pokračovat. Že to stejně po tomto expansionu postupně chcípne. Ale jim se to povedlo a teď už vím, že zůstanu pro vše co přijde potom.
Bungie se to fakt povedlo.
Pro: Audiovizual a Coop
Proti: Vývojáři tomu nedávají to co by měli a trestuhodně mrhají potenciálem hry