Po havárii Space Force One v neutrálním území Nočního Města zvaného Dog Town je V kontaktována agentem z N.U.S.A. Songbird ví o nemoci V a nabídne jí lék výměnou za pomoc při záchraně prezidentky Myersové. V má kontaktovat spícího agenta Solomona Reeda a společně vymyslet plán, jak zachránit prezidentku z Dog Townu, kterému vládne despota Kurt Hansen a chce Myersovou unést pro své vlastní plány.
Toto rozšíření pro Cyberpunk 2077 přidá novou lokaci Dog Town, která se zpřístupní v průběhu hraní hlavního příběhu a nabídne novou příběhovou linku s nádechem špionážního žánru. Dohrání této příběhové odbočky rovněž zpřístupní unikátní konec pro původní hru. Předěláním prošel systém kybernetických vylepšení – větší důraz bude kladen na podkožní zbroj, takže bude důležitější než zbroj získaná oblečením. Také je zde limit, jak V může vylepšit své tělo – pokud implantátů je na těle příliš, postava získá postihy do statistik. Tento limit však lze postupně zvyšovat.
Dog Town je čtvrť, která byla před korporátní válkou stavěná jako rekreační centrum města. Nyní je to neutrální místo, nad kterým korporace nemají kontrolu a je tak plné zločinců, černých trhů a gangů. Čtvrti vládne Kurt Hansen, jehož armáda se skládá z válečných veteránů a gangsterů, kteří udržují ve čtvrti relativní řád.
Rozšíření má českou lokalizaci.
@Say (02.12.2024 18:37): to děláš dobře. Je to tak dobré, že to chce rovnou rozjet Phantom Liberty. Jinak větví se víc jak původní hra, takže když se ti bude líbit tak jako mě. Budeš mít třeba až potom chuť hrát znova původní hru a Phantom Liberty jako se to stalo mi.
Pro: Přepracovaný kyberware, So Mi, povedený špionážní příběh
Proti: Velká řada drobných detailů, které by chtěly ještě poladit