Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

1. oficiální DH sraz (část 1. - teaser)

Dámy a pánové, po třech letech ustavičné a tvrdé práce bychom Vám rádi sdělili, že letos je ten správný okamžik...

...vyjít se svým reálným avatarem na světlo širého světa a podělit se o tu nádheru s ostatními uživateli. Tudíž všichni odložíme naše brnění, meče, poloautomatické zbraně, pozdržíme záchranu světa a jako bardi se sejdeme na jednom krásném místě, kde budeme vášnivě debatovat, pít a hodovat, co nám hrdla uráčí pozřít.

Jedinečná a neopakovatelná akce, jelikož poprvé je to přece nejlepší! Bude to tak EPICKÉ, že zábavností zastíníme nejeden AAA titul. Takže Vám vřele doporučuji, abyste se zúčastnili největšího reálného DH eventu! Jelikož nechceme dopadnout jako Duke Nukem Forever a opravdu to uskutečnit letos, bereme tento DH projekt velmi vážně. Již minulý rok jsem měl nástřel veškerého programu, takže jen tyto návrhy vzkřísíme a updatujeme do hratelné podoby. Těšit se můžete na různorodé hry, soutěže s herní tématikou, možná i nějaký ten výlet. Na své si také přijdou uživatelé lihovin i cola loky. Vřele uvítáme i zástupkyně něžného pohlaví. Nebojte, případná ochrana od mrštných a chrabrých Jediů zajištěna. Nasnadě je i prezentace na téma dlouho vyhlíženého webu DH 2.0. Čeká na Vás tedy spousta zábavy, zajímavých informací a možná nějaká ta trapárnička z mé produkce. Možná něco hodnotnějšího s Memphisovou kooperací.

Jak jsem zmínil, bereme tento sraz opravdu vážně, proto od Vás potřebujeme zpětnou vazbu. Pro případné zájemce závaznou účast, jelikož dle počtu zájemců se můžou dále zařizovat s předstihem konkrétní prostory, jídlo, pití, upomínkový dáreček a spousta dalších věcí k dosáhnutí achievementu "Best DH sraz ever". Jistě pochopíte, že organizace takovéto větší a náročnější akce bude něco stát, proto každý účastník přispěje poměrnou částí do společného banku, ze kterého se všechny ty příjemnosti budou hradit. Ani já, ani Memphis z toho nemáme ani dukát, tudíž všechnu práci bereme na bedra svého volného času, tudíž od Vás akorát na oplátku očekáváme hojnou účast a skvělou náladu. Samozřejmě budeme rádi za každý názor a také za nápady, co byste si představovali jako náplň srazu. Tato zpráva je tu od toho, abychom zjistili, zda máte zájem o první oficiální sraz. Takže neváhejte a rozviřte tu DEBATSTORM.


PROPOZICE


Místo: Zlín a okolí

Termín: srpen 2011, jelikož chceme přivítat kolegy i z dalekých Čech a pracovně činné, proto se sraz bude konat od pátku do neděle, popřípadě pro ne tak otrlé jedince bez armoru a dostatečných XP do soboty, dle vašeho uvážení a svědomí...

Nabízí se tedy tyto termíny: 12.-14. srpna nebo 26.-28. srpna

V kostce: akce jako sviňa!

S pozdravem,
Fg
event co-ordinator & entertainment manager

P.S.: Žádný správný DH uživatel nesmí chybět! Těšíme se na Vás! Více v příštím článku...

Diskuze ke článku

fotbalek zni dobre, ale to bych musel zacit trenovat, abych byl pouzitelnejsi:)

jinak co hraju z deskovek je carcassonne
Jo, fotbálek zní jako fajn nápad, akorát by to chtělo nějaký slušný Rosengart či Garlando. Osobně bych uvítal Bonzini, ale ten většina lidí bohužel nemá ráda.
Docela by se mi líbilo kdyby se pronajmul fotbálkovej stůl a udělal se v tom turnaj. Bud by se vylosovali náhodné dvojice a hrál se KO systém nebo se to rozdělilo na divize Čechy, Morava a Slezsko, ve kterých by se hráli "kvalifikace" a vítězové divizí by hráli proti sobě o celkové vítězství :D
musa: A nebo si se mnou zahraješ to prší, jestli alespoň jemu holduješ ;)
žádné z těch her neholduju, takže budu patrně stát se sklennkou některé ze zmíněných whisky nad rozehranou partií a pronášet moudra :P
Tulareanus: Ale wowko je opravdu hratelnější, když už pro nic jiného, tak pro nesmyslný systém zdrojů v Magicu (ten jsem hrál přes 10 let, wowko hraju posledních 5, tak to dokážu srovnat). Hra, kde je karta s costem 5 a víc turnajově téměř nehratelná je prostě špatná...
Problém spíš je v tom, že se druhý termín DH srazu tluče s termínem Darkmoon Faire v Poznani viz. Ještě tam není známý formát, kéž by to byl limited, abych měl rozhodování snadnější... :-(

Ale obecně bych se společenským hrám nebránil. Když se někde sejde 20 lidí na víkend, není přece problém, aby 4 hráli 2HG Magicu, dalších 6 Poker, a další 4 wowkový karetní raid např. proti Onyxii nebo Illidanovi. Nikdo nečeká, že se bude hrát po celou dobu, ale víkend je dlouhý a krátké několika hodinové rozptýlení neuškodí. Wowkové raidy mám všechny, kromě poslední Icecrown Citadel - a tu není problém půjčit, kdyby byl zájem. :-)
Caelos: V tom případě si zabírám místo vedle Tebe a pokusím se Tě té zátěže, kterou vezmeš s sebou, aspoň trochu zbavit. ;-)
Karty, já mám lepší nápad, mám láhev Džeka Danielse, Džonyho Wolkera a pár Džejmsnů. A doktor mi zakázal pít, takže bych se třeba mohl dívat jak se z toho někdo ožere a pak se mu třeba smát. Mimojiné, já bych přijel, ale vzhledem k tomu, jak většinou chcípám na festivalu fantazie, tak bych přijel na jeden večer, to by šlo nějak dojedant? Do Zlína i dochčiju, takže doprava není problém. A taky bych chtěl nějaké gay orgie, moje latexové kalhoty s dírou vzadu se třepotají nedočkavostí. A při psaní těchto vět po láhvi Rulandského (on mi doktor zakázal pít, víno je lék) si říkám, proč se někdo nepřihlásí na festival fantazie a neudělá třeba DHcon? Já si klidně vezmu přednášku o freewareovkách.
Také bych měl být v obou termínech volný. A že jsem od Ostravy, tak bych se s dovolením také k Andremu vetřel. Eventuálně bych při velkém zájmu mohl vypravit i druhé vozidlo pro ty odvážnější.

A sic karty mám jen od Jacka Danielse, mohu nabídnout přiměřeným množstvím pohybu se vyznačující pétanque.
No já v reálu stejně jenom pozoruju a poslouchám, takže by se mnou ani nebyla žádná sranda, a když už promluvím, tak tu srandu vesměs zkazím a ani nevím, jestli touhle dobou budu ještě v ČR, ale tak užijete si to doufám i beze mě :-)
ugra, popkec: Taky bych se přidal k partičce pokeru, ale popravdě hrát o prachy mi nikdy moc nevonělo...
ugraugra: kufřík ne, plechovou krabičku :-D. není to sice tak stylový ale na přenášení je to lepší a i cenově to bylo směšný. A nemusíme hrát o žnádný velký sumy, alespoň já asi těžko budu (budu rád když seženu prachy na to abych tam vůbec jel).

popkec: Máš kufřík? Good. Dal bych v pokeru vklad 50 kč, aby to bylo aspon trochu vzrůšo :)
pipboy: konečně rozumná volba, ok beru žetony.

Say: Jo Bangy je dobrej, SW asi vezmu (pokud si na ně vzpomenu ale asi jen balíčky LS/DS). Na magic a ostatní blbinky kašlu, i když bych doma asi něco našel.

Jo a na nějákou lan párty můžu jít kdykoli, na to kašlu.... Ale nějáký turnaj v známé hře by třeba nebyl na škodu (Worms nebo něco takovýho?) jen aby se to moc nezvrtlo :)

hvezdosvit: uvidím jak se domluvím s Deimosem případně s Bursoftem, možná bych ale měl zájem. S Deimosem se uvidím o víkendu tak dám vědět a on sem určitě taky napíše jestli jede a jestli bude brát auto.
Já z karetních her umím tak maximálně prší, kvarteto a popřípadě žolíky.
Indian: Naučíme tě Bang! při nejhorším=D A je tu někdo, kdo hrává, nebo aspoň vlastní Star Wars TCG (kromě popkece)?

Btw, LAN párty bych z toho taky nechtěl.
Tulareanus: až na to že já v tomhle ohledu moc geek nejsem takže podobný typy her zásadně nehraju :-)
Memphis: Budem sa tváriť, že toto "ještě lépe hratelné než Magic" som tam nevidel napísané. .)

Indian: Tak dať si pár krátkych hier v priebehu 2-3 dní mi nepríde ako veľké ukrojenie z celkového času. :) Napr. taký magic sa dá hrať aj v EDH formáte ( 3 a viac hráčov free-for-all) alebo 2headed giant (2 vs 2) a zo skúseností viem, že sa aj popri tom stíha kecať a baviť. Nie je to poker, kde by každý uprene hypnotizoval horizont, potil sa, mlčal a občas dohodil pár žetónov. :D

Vic: Hrávaš MtG T2?
já bych zase nechtěl aby to skončilo u hraní karet s fantasy a jinou tématikou ;-)
Když mi to vyjde, tak bych se také rád ukázal, nicméně asi jen na jednu noc, koukám, že to chcete pojmout jako "LAN party" a já na tyhle akce jezdím raději pokecat jen tak a ne řešit to, co řeším už přes rok tady :)
Jestli vás zajímají i karetní hry, tak není problém zajistit i tématičtější World of Warcraft: TCG, které je ještě lépe hratelné než Magic. ;)
Jsem pro druhy termin, prvni mi nevyhovuje.

Pojedu z Brna v patek cca v 16 hod, navrat v nedeli spise pozdeji. Dalnici bezpecnou jizdou - zadny zavod. 100 Kc na jednoho na jednu cestu, bez ohledu na obsazenost. Maximalni obsazenost 4 lidi i se mnou.

Ad navrhy na program: vemte konzole, v zivote jsem zadnou nemel v ruce. Vemte Magic a stare herni casopisy. Nezapomente ohrana DVD a nevyuzite ovladace, ktere chcete darovat nebo prodat. Pribalte si fotku sveho herniho doupete :)
Kdyby se nekdo citil na to, udelat nejakou prednasku - predstaveni ucelene herni oblasti, urcite si to rad poslechnu.
Say: Ten termin je v takej dalekej buducnosti aku mam skoro problem si predstavit :))
Ale predbezne by to mohlo byt celkom fajn (takisto podla toho, ci pojde niekto z Bratislavy)
Say: ale ja to vim, ze realita je nekde jinde :) proto se i ja tesim na *** :)
Já učitě ten duhý termín přijedu.

Jinak jestli bys Chucku jel přes Hradec Králové, určitě bych se nezlobil.
Fg: Kdybys byl na DH srazu v Brně, tak bys věděl, že realita je úplně jinde a na válečné sekyry ani není čas ;)

Btw, beru Bang! a popkeci... Ber SW karty, dlužíš mi odvedu. Vlastně vůbec nějakou dohranou hru=)
btw je skoda, ze Pivo neprijede, preci jen to vypada, ze Say se dostavi, takze na tudle konfrontaci stoleti jsem byl zvedav :), ale nas sraz bude probihat na neutralni pude vzniku webu DH pekne pokojne, tudiz vsichni zakopeme valecne sekery, to ze Vam po par pivech nekdo skrytizuje vasi oblibenou hru je proste udel, s kterym se musime smirit :)
Samozrejme ze bude moznost prespat, kde to se jeste nevi, protoze muze jet 15 lidi ci se zblaznite a prijede Vas 30, tak se logicky nebudeme mackat v male chatce, taky nebudeme rezervovat mega statek pro 60lidi, jelikoz by se to zase logicky prodrazilo, proto je tu tento clanek pro urceni predbezneho zajmu, coz nam hodi +-pocet zajemcu a muzeme s predstihem zvolit nejvhodnejsi prostory, jelikoz v lete o to byva vseobecne velky zajem, samozrejme budeme pocitat s nejakou rezervou, jelikoz je to hodne dopredu. Ale je to i z duvodu toho, aby si treba zamestnani mohli napsat volnasek v praci :). V kazdem z dalsich clanku se dozvite vice konkretnich informaci s dostatecnym predstihem, jeste je more casu, detaily se doladi :).

Z reakci mame velkou radost, ze o uskutecneni mate opravdu zajem, tudiz nam nic nebrani v dalsim planovani.
Vic: Pokud jsem dobře čet, tak to má být víkend, tzn. spaní zřejmě bude=D Kde, to se ale asi zatím neví.
I přícházím se svou nabídkou odvozu. Do Zlína to mám cca 65km, takže normální jízdou 1h, ale možná bych to mohl vzít přes Brno no.. :-)
popkec: No jelikož nemám dálniční známku, tak bysme museli jet po okreskách. Když počítám průměrnou spotřebu 8l/100 (+ nějaká rezerva), tak by to vyšlo asi na 170 Kč na jednoho, pokud bychom byli 4 v autě. Jestli je někdo ochotný svézt a má levnější variantu, tak sem s ní :)
Bursoft: Uvidíme kolik nás bude a čím by se jelo (a jak by teda vyšla celková cena) ale tak předběžně se do auta hlásím :)