Hlavní hrdina, Outlander, pluje po moři Ageless Sea. Brzy narazí na pobřeží chátrající země a přivítá ho podivná entita jménem Shepherd of Wayward Souls, která mu zadá úkol - musí zničit zlou bytost jménem Guardians of the Old World. Jakmile padne, chátrající země by se měla zase dát do pořádku. Co když je ale vše trochu jinak?
Wrath: Aeon of Ruin je další z řady stříleček, které svým stylem připomínají FPSky z devadesátých let. Wrath běží na engine Dark Places, což je lehce vylepšený port původní Quake engine z roku 1996. Hra byla k dispozici ve formě hratelného dema již od roku 2019 a dala se koupit v předběžném přístupu. Konečně 27. února 2024 oficiálně vyšla plná verze a to pro PC (Windows, Linux, MacOS), Nintendo Switch, Xbox One a Playstation 4.
Po pol roku premáhania som už zcela znudený zabil final bossa. Že konečne to mám za sebou!
A šup ladová sprcha! To nebol final boss, ale koniec prvej epizody. No do boha! To mám ešte tak na rok, to dohrať.
Tie dlhé levely sú total uspávačka. Vela nových retro strielačiek ma v tomto už sklamalo Táto je dalšia.
Pro: První epizoda - nádherné levely, opravdu stojí za to se rozhlížet, hra je rychlá a pocit ze střelby je fajn, nepřátelé a bossové.
Proti: Druhá půlka hry mi moc nenabídla, nepřehledný systém načítání, sekundární střelbu jsem neměl potřebu používat stejně jako zoom a bonusy.