Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game, Teenage Mutant Hero Turtles: The Coin Op

Konami •  Probe Software (Amiga, AmstCPC, C64, Spectrum, PC, MSX) •  Daisysoft (AtST) •  Digital Eclipse Software (X360)
1989
1990
prosinec 1990
14.03.2007
16.03.2007
30.08.2022
74
26 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Reportérka April sa opäť dostala do problémov, uniesol ju Shredder spolu s Rocksteadym a Bebopom. Teraz je na korytnačkách Leonardovi, Michelangelovi, Raphaelovi a Donatellovi aby ju zachránili zo spárov tohto zlosyna. Aby sa k nej však dostali, budú si musieť prebiť cestu cez hordu vojakov klanu Stopa. Samozrejme, neostane len pri Shredderovi, bude tu i sám mozog, vyhostený z Dimenzie X, Krang, či jeho generál Traag.

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game je klasická „chodičko-mlátička“ v štýle Double Dragon, či Golden Axe. Hráč putuje z jednej časti obrazovky do druhej a do cesty sa mu stavia množstvo protivníkov, ktorých musí zničiť, aby mohol pokračovať ďalej. Nechýbajú ani boje s bossmi a možnosť hrať hru vo viacerých hráčoch.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

  • PC 70
To by nebylo, aby si čtveřice obojživelníků nezasloužila svou vlastní verzi počítačové hry, která se docela povedla na tu dobu - zajímavé, že jsem se k ní dostal až teď, v devadesátkách mě záhadně minula.

Hra samotná je poměrně jednoduchá rubačka, pro záchranu reportérky April a mistra Třísky se musíte s vybranou korytnačkou probít přes hordy nepřátel z masa a kostí, ale i plechu v 5-ti levelech, na konce každého z nich čekají nepřátelští Bossové.

Po pár pokusech jsem došel k epilogu, takže hodnotím jako příjemnou jednohubku a odškrtávám další splněnou záležitost - 70 %
+7