Hra je již od první USA verze zcela bez bugů, krásně plynule sviští, roztomilá grafika nemůže urazit a spíše má nakročeno k tomu aby nadchla. Se svým hrdinou se bez problémů proháníte městem, díky intuitivního ovládání šmejdíte po všech možných zákoutích horského městečka a když dojde na nějaký ten souboj ( není jich zrovna málo, není-liž) určitě se nebudete přílišně nudit. Tahový systém podobný klasickým "hírousům" tady sedne perfektně ať hrajete za třídu na blízko nebo za čaroděje, kombinací a taktik si užijete dle libosti. Pro zkušené RPGčkaře nebudou souboje přílišnou výzvou, méně zkušení si pak vychutnají průchod hrou bez zbytečných frustrací :-)
Celé se to dá v podstatě pojmout jako znamenitý, interaktivní výlet do světa jedné z nejlepších animovaných grotesek, co kdy vznikly. Rozhodně však není na místě podceňovat herní aspekty. Příběh je skvěle napsaný a vydal by na epickou ságu a hratelnost, jak jsem zmiňoval, je na perfektní úrovni. Když projdete hlavním příběhem příliš rychle, ocitáte se zpět ve svém pokoji, odkud můžete vyrazit dotáhnout všechny resty, posbírat všechny sběratelské předměty a třeba se konečně dozvědět jak to bylo s MANBEARPIGem
Pro: Neuvěřitelná prdel, skvělá hratelnost, parádní příběh, bug free
Proti: Mohlo to být delší, pro jedince bez pořádné dávky nadhledu, příliš nechuťácké