SkyDrift

Skydrift Infinity

Digital Reality •  THQ Nordic (XOne, XboxX/S, PS4, Switch)
06.09.2011
07.09.2011
21.11.2011
kompatibilní

ano

SkyDrift je leteckou arkádu s designy strojů připomínajícími letadla ze série Crimson Skies, jen bez příběhu. Hra sestává z leteckých závodů (Power, Speed Race a Elimination) a manévrovacích soubojů (Deathmatch vč. teamového) ve vzdušných arénách, během nichž získáváte dočasné power-ups (vylepšení), a to jak v kampani pro jednoho, tak v multiplayeru.

Kampaň obsahuje sedm smrtících mistrovství dělících se do tří závodů na tratích zasazených do jedné ze sedmi lokací. V Power módu využijete během závodění power upy (miny, bomby, munice, štíty...) a musíte finišovat první. Ve Speed Race sice nejsou, ale máte možnost využívat zrychlujícími prstence. V Elimination v každém kole vypadává poslední pilot.

Mezi závody plnými přestřelek a chaotickými (dogfights) souboji v obou deathmatch módech rozšiřujete svůj letecký park odemykáním nových strojů s rozdílnými vlastnostmi, zkrášlujete je skiny, zatímco s nimi získáváte různé medaile. Remaster SkyDrift Infinity přidává osm letadel, další tratě, lokální splitscreen až pro čtyři hráče a zvýšení framerate z 30 na 60 FPS.

Poslední diskuzní příspěvek

já zas nenalezl konkurenci :D hned na začátku jsem se dostal na post a pak jim utekl, nudilo mě jen to že nikdo pro mě nebyl výzva :) jinak jsem to hrál pořád, ale je to předražené jak hovado :/ za tu cenu bych mohl mít půl roku starou AAA hru!

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.