@
SilentWolf (04.11.2022 20:39): Důvod, že jsem nedal 20% zapříčinil fakt, že SEGA si za to neúčtuje plnou cenu. A ty anime cutscény jsou pěkný.
Pedobear byl nejmenší problém a ani není neotrvnější charakter. Tou je Chie - zatímco Japanská herečka u ní spala, tak ta Anglická musela mermomocí POŘÁD JEČET!!! :D
Jako nevim jestli mám odvahu tu pětku vůbec prubnout. Nejvíc mě sejří to, že jsem uplně zbytečně zabil tolik času když tuiu na mě čučí Judgment.
@
Charllize (04.11.2022 20:37): Pokud na tom nějakej prdola vyrůstal a nostalgie mu zarazila makovici do anální díry, tak věřim, že si to může ona osoba myslet, tím nemám na mysli přímo tebe. Ve skutečnosti to vypadá to jako JPRG z PS2 éry, hraje se to jako JRPG z PS2 ery. Ten koncept je sám o sobě zajímavej, ale jeho provedení je zcela debilní. Ale hlavně je to nepopsatelně obrovská nuda. Ty dungeony musel navrhovat autista s kompulsivním sebepoškozováním. Ty dialogy - někdy nevim jesli se koukám na edgy teen drama, nebo na psudodetektivní telenovelu s dětma v hlavní roli.
Řeknu ti, zlatej Dragon Quest.