@mazar1234 (23.11.2016 21:11): Protože jsem starej a nepoživatelnej. A navíc to vypadá že i nakaženej, takže má poslední místa budou zítra konečně omluvitelná, protože rýmička, pšík pšík.. :)
Sakra, ja som si naplánoval, že zajtra budem večerať Guláš....
FS (Fuck Sake) čo budem zajtra večerať?
Masové Kuličky sú moc ťažké na žalúdok (a skill).
Prečo sa nemôže volať nejaké jedlo "Crash"!
Kdyby zítra nahodou byla řežba tak se předem omlouvám. Snad mě někdo na pozici snadného cíle zastoupíte :)
vubec mu nezerte tu falesnou skromnost, kwoky je stary racerek, co si vesele defrageril jeste za clintona O_o
Občas se zkusím připojit na nějaký race server, ale co tam ti lidi fetujou, to je neskutečný. Mapa, kde nedám ani první skok a světový rekord je 19 minut? CO?!
Nejsme přece barbaři. Díky ní si budeš mít příjem mrkvičky aby se ti dobře mířilo a ve volných chvílích ji můžeš obdělávat :D
Dnešní hra mě extrémně bavila. Díky vám za všechny hlášky a situační humor. Měl jsem co dělat, abych se nezačal chechtat na celé kolo :)
Takže na mě prosím sametově, ano?! Já mám totiž po většinu času holé ruce. :)
a co tenhle týden? bude sváteční čtvrteční kvejčík? nebo bude netradičně třeba ve středu?
Ja jsem s vama snad vubec poprve prohral nejake CTF pri rovnem poctu, tak ten provar musim na neco hodit, zejo (spoluhraci byli sice marni taky, ale mapa me v tu chvili srala o neco vice :)

Ja jsem Kwoky samozrejme od zacatku vedel, ze jsi jediny rychly flagrunner, ktereho je potreba trochu hlidat, a i tu tvoji cestu jsem znal, akorat jsem byl vetsinu casu prilis zaneprazdnen behanim dokolecka a narazenim do zdi ci plavanim v kyseline (vse vetsinou bez bouchacek) :)
@Kwoky (03.11.2016 21:13): No ja som asi po 3/4 hry zistil, ze to co vdaka low-res texturam vypadalo ako stena boli dvere a potom som uz chodil tadial, ovsem vkuse tam opruzoval Pišta s tym svojim posranym Railgunom.
Ta CTF mapa, kde jsem 10 minut nechápal, kudy mám běhat, abych neběhal dokola, byla teda ůžo !
Náhodou, dneska jsem znovu hodil picmip na nulu, abych si na to stihl zvyknout, že už opravdu natočíme další kompilačku. Řekl jsem si, že aspoň ta třetí by mohla trochu vypadat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)