@Honza_W (komentář): Wau, super komentář. Musím se k tomu konečně někdy dostat.
@koberec (15.10.2021 18:46): Ta hra je v zásadě adventura. Chce to pořádně prozkoumat ten svět a z různých hintů, dialogů a útržků si všechno dávat dohromady. Jakmile se člověk chytne, je až návykové odhalovat další informace.
Mě už to z těch gameplayů bylo nějaký divný, a po vyzkoušení mi připadá, že tu hru nechápu o nic víc. Vůbec jsem netušil proč a co mám dělat, a to ovládání bylo strašný. Možná prostě jenom nemám rád hry, které se mnou zacházejí jako s někým, kdo se v herním světě narodil, a vůbec neberou v poraz, že jsem hráč, který svět hry vůbec nezná. Jak tohle může někoho chytnout okamžitě?
@TombSpirit (14.02.2021 23:45): Vyděržaj, pijaněr, odměna bývá sladká.
@SíDžej (14.02.2021 16:07): Kdyby to jen bylo tak jednoduché :-D
@TombSpirit (13.02.2021 19:59): Nauč se neumírat (jde to), leť na jinou planetu, nebo si dej pauzu :)
To mám fakt pošesté za sebou letět na tu samou planetu, kde jsem už pětkrát ne moc dlouho po přistání čtyřmi různými způsoby umřel? Sorry jako.
@raisen (29.07.2020 05:16): To rád slyším. Btw, povedený komentář.
@Wild One (30.07.2020 11:50): Děkuji :) Nepsal se mi moc lehce.
@raisen (komentář): Pěkný komentář, mám teď chuť si Outer wilds zahrát :)
@boovol (28.07.2020 23:14): Ta nápověda k tomu ovládání se ukazovala jen na pár určitých místech, ale nedávno vydali update a ukazuje se častěji.
Hra sama o sobě super, co mě však nadzvedlo, bylo zjištění až po mnoha hodinách hraní, že se s jetpackem létá držením Shiftu A DRŽENÍM MEZERNÍKU, což je defaultní nastavení, které bych vývojářům omlátil o hlavu, protože jsem si prvně myslel, že se mezerníkem jen skáče. Můžete to přičítat mojí nepozornosti, ale nepřál bych vám zažít ty nespočty neúspěšných pokusů při nedostatečném saturování jetpacku, abych po 20 hodinách zjistil, že Outer Wilds není Dark Souls mezi simulátory vesmírné fyziky z vlastního pohledu, ale že po přepnutí nastavení (tohle si zapamatujte!) Jetpack Boost Mode na Auto se pouhým podržením Shiftu náhle vznáším mezi pobořenými světelnými mosty a ruinami, které jsem mezi tím tak důvěrně poznal, když jsem se kolem řítil do černé díry.
@Tomano (komentář): Po prvním odstavci jsem se rozhodl dál nečíst. Přečtu si to poté, co si to (někdy) zahraju.
Pokud máte jako já na epiče nevyužitej 10 eur voucher, tak třeba Outer Wilds jsou teď ve slevě a vyjdou na 173 korun, což de.
moje zatím nejoblíbenější letošní hra. takhle jsem se dlouho nebavil.
@Paul (24.06.2019 18:14): Ja som o tej hre nevedel, ale časové slučky som vždy zbožňoval vo filmoch a seriáloch (star trek, star gate, 7 dní...), lebo sa jednalo o najzábavnejšie časti. :)
Na DH očividně zero hype, ale zní to zajímavě:
https://kotaku.com/outer-wilds-is-one-of ... er-played-1835801654
Až to bude v humblu na steam, beru :)
https://kotaku.com/outer-wilds-is-one-of ... er-played-1835801654
Až to bude v humblu na steam, beru :)